Σπανός: “Θα καταφέρει να σωθεί ο Πανσερραϊκός, δύσκολα περνάς από εδώ”

Σπανός: "Θα καταφέρει να σωθεί ο Πανσερραϊκός, δύσκολα περνάς από εδώ"

Για τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό με 1-3, αλλά και την εικόνα των “λιονταριών”, τονίζοντας πως δεν αξίζεου τη θέση που βρίσκονται, μίλησε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Αρχικά σημείωσε: «Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη, αλλά κυρίως για την προσπάθεια και τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες μου. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο, οι παίκτες ακολούθησαν όλα όσα είπαμε και έτσι ήρθε η νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Αν συνεχίσουμε έτσι, νομίζω ότι δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Για τον Πανσερραϊκό: «Ένα χ δεν θα ήταν κακό σήμερα. Όπως εμείς πάμε πάντα για το καλύτερο και πάντα για τη νίκη. Νομίζω ότι ο Πανσερραϊκός δεν αξίζει τη θέση που βρίσκεται τώρα. Όμως στο τέλος πιστεύω ότι θα καταφέρει να σωθεί. Έχει μία πολύ καλή έδρα και δύσκολα περνάει ο οποιοσδήποτε από εδώ».

Για το ότι τελειώνει την επόμενη αγωνιστική τον πρώτο γύρο ως πρώτος: «Βάζουμε τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα αλλά θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές καλοκαιριού».

Στην συνέχεια μιλώντας και στην συνέντευξη τύπου είπε:

«Είναι πλασματική η θέση του Πανσερραϊκού στην βαθμολογία. Φάνηκε σήμερα, φάνηκε στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή και θα φανεί και στην πορεία, όταν θα πάρει τους βαθμούς που θέλει για να σωθεί. Άρα λοιπόν, παίζαμε με έναν αντίπαλο που έτυχε να βρίσκεται, αυτή την συγκεκριμένη στιγμή, εκεί».

Για τη σημασία της νίκης: «Η νίκη μας έχει μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να περάσει από αυτό εδώ το γήπεδο. Η πρώτη φορά φέτος που μου έδειξαν ξεκάθαρα ότι είναι μία ομάδα για την πρώτη κατηγορία. Κράτησαν την μπάλα, δημιούργησαν φάσεις. Η εμφάνιση είναι ώριμη, μεστή και ουσιαστική. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για σήμερα».

Για τις δυσκολίες του αγώνα: «Έπρεπε να διασπάσουμε μια οργανωμένη άμυνα και να μην δεχθούμε τέρμα στις αντεπιθέσεις. Αυτό το κάναμε. Αυτό κερδίσαμε και για αυτό δουλεύαμε. Όλη η εβδομάδα πήγε πάρα πολύ καλά. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τις στατικές φάσεις του αντιπάλου στην άμυνα. Τα παιδιά προσπαθήσαε και το καλό αποτέλεσμα για εμάς ήρθε. Να ευχαριστήσω τον Πανσερραϊκό και την πόλη των Σερρών για την φιλοξενία, εύχομαι τα καλύτερα.»

Για τον Μπαστακό: «Ο ένας είναι ένα νέο παιδί, έχει έρθει σε μία μεγαλύτερη ομάδα από εκεί που ήταν και εμείς πρέπει να του δώσουμε αυτά που πρέπει, να τον μπολιάσουμε σε αυτή την κατάσταση. Δεν έχουμε χωρίσει την ομάδα σε μεν και δε. Όταν ένας παίκτης μπαίνει στο παιχνίδι κάποιος πρέπει να βγαίνει».

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr