ΣΟΚ με Τσιμίκα στην Λίβερπουλ

ΣΟΚ με Τσιμίκα στην Λίβερπουλ

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Λίβερπουλ, με τον νέο άτυχο να είναι ένας δικός μας, ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας μπακ, θα μείνει στα… πιτς για τις επόμενες 8 εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας, Γιούργκεν Κλοπ.

Με το νέο έτος θα έχει την ευκαιρία ο Κώστας Τσιμίκας να αγωνιστεί και πάλι, καθώς ο τραυμaτισμός που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Μίντιλαν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, απόδειχθηκε αρκετά σοβαρός, ενώ στάθηκε και… τυχερός στην ατυχία του, αφού δεν υπάρχει ρήξη των χιαστών, που θα τον άφηναν εκτός δράσεις για τους επόμενους 6 μήνες.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα του Σερραίου αριστερού μπακ, είναι στον οπίσθιο χιαστό του δεξιού του γόνατου, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει ρήξη, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί επέμβαση, με τον χρόνο επιστροφής του να υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες. Το πρόβλημα φυσικά θα ήταν μεγαλύτερο αν υπήρχε ρήξη χιαστών, καθώς θα χρειαζόταν και να περάσει την πόρτα του χειρουργείου αλλά και για την αποκατάσταση θα απαιτούνταν 6 μήνες. «Τυχερός» στην ατυχία του ο Κώστας Τσιμίκας.

Share