Σοβαρεύτηκε μετά το 30′ και έκλεισε ιδανικά το 2018 ο Πανσερραϊκός!

Σοβαρεύτηκε μετά το 30' και έκλεισε ιδανικά το 2018 ο Πανσερραϊκός!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  81-63  ΚΑΟΔ

Ένα ποιοτικό τέταρτο δεκάλεπτο αρκούσε τελικά στον αγνώριστο για 30 αγωνιστικά λεπτά Πανσερραϊκό, ο οποίος χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κέρδισε και τον ΚΑΟΔ ολοκληρώνοντας τον α’γύρο και το 2018 με τον καλύτερο τρόπο,δηλαδή με ρεκόρ 11-0, που τον βρίσκει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.Οι Δραμινοί παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν έδειξαν πως δεν πρέπει κανείς να τους θεωρεί ευκολοκατάβλητους και έβαλαν πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους για τρία δεκάλεπτα.

Οι φιλοξενούμενοι ήξεραν πως με ενδεχόμενη νίκη τους θα έβαζαν φωτιά στο πρωτάθλημα και θα ήλπιζαν ακόμη για τις δυο προνομιούχες θέσεις και με αυτή την σκέψη μπήκαν πολύ καλά στο παρκέ. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός μπήκε νωθρά και κάπως έτσι η 1η περίοδος ολοκληρώθηκε στο 15-17,αλλά με μια μεγάλη υποσημείωση. Τα “λιοντάρια” έχασαν τον βασικό σέντερ τους,Φίλιππο Συμεωνίδη, ο οποίος στο 7′ αποβλήθηκε με 2 τεχνικές ποινές,κάτι που δημιούργησε επιπρόσθετο άγχος στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι με τους Δραμινούς να έχουν τον έλεγχο του αγώνα,αλλά οι “κόκκινοι” είχαν πάντοτε επαφή με το σκορ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί στο 35-36.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν σαν κάτι να αλλάζει στην 3η περίοδο,αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν διαφορά ασφαλείας. Στο 30′ το 52-50 έδειχνε ιδιαίτερα εύθραυστο με τους φιλάθλους να αγωνιούν για το τελευταίο τέταρτο δεκάλεπτο. Εκεί, οι γηπεδούχοι θύμισαν την ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών,έβαλαν τα σουτ, ανέβασαν ταχύτητα και εν τέλει κατέκτησαν την νίκη με την διαφορά να αγγίζει τους είκοσι πόντους. Πεχλιβάνης και Χατζηστεφάνου έκαναν καλό παιχνίδι επιθετικά με τον Σταματόπουλο να τα πηγαίνει αρκετά καλά κάτω από το καλάθι,ενώ ο Μανιώτης από τον ΚΑΟΔ έκανε ό,τι ήθελε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Διαιτητές: Δημάδης-Νέδογλου

Τα δεκάλεπτα: 15-17,35-36,52-50,81-63.

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Κοκολιός):Πεχλιβάνης 28(5), Φραγκούλης, Τσανάκας, Τράκας 14, Χορτομάρης 6(2), Συμεωνίδης, Χατζηστεφάνου 17(2), Σταματόπουλος 13, Παρχαρίδης 3(1), Πεχλιβάνος, Ιωσηφίδης.
 
ΚΑΟΔ (Γρηγοριάδης): Μανιώτης 34(5), Καρατσομπάνης 9, Γρηγοριάδης, Μελιάδης 8, Καλογιαντσίδης, Τοσουνίδης 6, Τσαμπράς, Ταχυρίδης 2, Σαββόγλου 4.
Share