“Σκοτάδι” στο L.A… Μπορούν να μπουν στα playoffs οι Λιμνάνθρωποι ??

"Σκοτάδι" στο L.A... Μπορούν να μπουν στα playoffs οι Λιμνάνθρωποι ??

Τι και αν ο Lebron James διανύει μια ακόμη εξαιρετική χρονιά, τι και αν οι Los Angeles Lakers είχαν μια καλή αρχή… το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα απόλυτο “σκοτάδι” και ένας έντονος προβληματισμός σχετικά με το αν οι Λιμνάνθρωποι είναι ικανοί να μπουν στην πρώτη οχτάδα της Δυτικής περιφέρειας.

Με 18 παιχνίδια να τους απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου θα έλεγε κανείς πως η ομάδα του “βασιλιά” μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά και να καταφέρει κάτι που έδειχνε εύκολο στην αρχή. Βέβαια, οι Lakers δεν φαίνεται να μπορούν να συνέλθουν και το ένα κάζο έρχεται μετά από το άλλο. Η 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα (σε ισοβαθμία με τους Μιννεσότα) με ρεκόρ 30-34 αποτελεί αρνητικό σημάδι ως προς τον στόχο τους. Οι Lakers απέχουν 6 (!) νίκες από τους όγδοους στον βαθμολογικό πίνακα,Σαν Αντόνιο Σπερς και κάτι τέτοιο τουλάχιστον προς το παρόν μοιάζει αδύνατο να αλλάξει.

Αδύνατο να αλλάξει,όχι γιατί η ομάδα του Lebron δεν έχει το ρόστερ αλλά γιατί υπάρχουν γενικότερα προβλήματα στον οργανισμό, που επηρεάζουν την απόδοση της ομάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ντόρος,που είχε γίνει με την διαφαινόμενη ανταλλαγή 5 παιχτών του Λος Άντζελες για χάρη του A.Davis, κάτι που τελικά έμεινε στην θεωρία.

Η ανάκαμψη ως προς τα δικά μας μάτια μοιάζει αδύνατη ή μήπως κάνουμε λάθος ? Οι Lakers έχουν να σκαρφαλώσουν ένα βουνό για να τα καταφέρουν και να μην κάνουν διακοπές από μέσα Απρίλη, για αυτό και μόνο θέλουν νίκες παντού. Τα ξημερώματα υποδέχονται την ευχάριστη έκπληξη του φετινού NBA, τους Ντένβερ Νάγκετς και ελπίζουν σε ένα restart. Για το καλό όλων ας ελπίσουμε να δούμε τον “βασιλιά” στα playoffs. 

Share