Σκληρή ανακοίνωση από το Ρούπελ για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ορφέα !

Σκληρή ανακοίνωση από το Ρούπελ για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ορφέα !

Η ομάδα του Σιδηροκάστρου εκφράζει μέσω επίσημης ανακοίνωσης τα παράπονα της για την διαιτησία του παιχνιδιού με τον Ορφέα Ν.Σκοπού με σκληρό ύφος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

“Είναι πραγματικά λυπηρό να πηγαίνεις στο γήπεδο κάθε Σαββατοκύριακο για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα, αυτή που ξοδεύεις τόσες ώρες μέσα στην εβδομάδα,αυτή που σε κάνει να παραμελείς βασικά πράγματα και με το σφύριγμα της λήξης να αισθάνεσαι διάχυτο εκνευρισμό,απογοήτευση και αναπάντητα ερωτήματα.

Κ. Τσακιρίδη και Κ. Νέδογλου βαρεθήκαμε και κουραστήκαμε να χαλάμε τα Σαββατοκύριακα μας εξαιτίας σας, επειδή ΔΕΝ μπορείτε να περάσετε για ΜΙΑ ΦΟΡΑ απαρατήρητοι από μπασκετικό παιχνίδι. Λάθη λάθη και “διόρθωση” τους με περισσότερα λάθη, επειδή δεν μπορείτε ούτε να κρίνετε σωστά ούτε να πράξετε σωστά. Οι φορές, που μας έχετε αδικήσει (άθελα ή με δόλο) είναι πάμπολλες, αλλά δεν πάει άλλο. Να είστε βέβαιοι, ότι θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο την εξαίρεση σας από κάθε παιχνίδι μας.

Η ανακοίνωση της ομάδας μας δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το αποτέλεσμα. ΚΑΙ σε περίπτωση νίκης ήταν ΑΝΑΓΚΑΙΑ να γίνει. Συγχαρητήρια στον Ορφέα για την νίκη, του οποίου ευχόμαστε και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”.

Το Δ.Σ του Α.Γ.Σ.Σ Ρούπελ Σιδηροκάστρου

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr