Σκληρή ανακοίνωση από τους παλαίμαχους του Πανσερραϊκού προς τη διοίκηση!

Σκληρή ανακοίνωση από τους παλαίμαχους του Πανσερραϊκού προς τη διοίκηση!

Με μια σκληρή ανακοίνωση 300 λέξεων που δημοσιεύτηκε στο fonh.gr ο σύνδεσμος Παλαιμάχων Πανσερραϊκού, αναφέρεται μετά τον αγώνα με τη Λαμία στην ομάδα και στην διοίκηση για τα πεπραγμένα της την τελευταία τριετία.

Διαβάστε την ολόκληρη με την υπογραφή του παλαίμαχου της ομάδας Γιώργου Τσιφούτη: «Βλέποντας την ομάδα μας με τη Λαμία στην έδρα μας, λες και έπαιζε με την Real Madrid, ως παλαίμαχοι που γράψαμε ένα κομμάτι της ιστορίας, ως άνθρωποι που βοηθήσανε στον σχεδιασμό και την οργάνωση της ομάδας στο παρελθόν, ως άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και πλέον ως οπαδοί της μεγάλης ομάδας μας, νομιμοποιούμαστε να ρωτήσουμε και να προτείνουμε τα εξής: Ποιος ή ποιοι οργανώνουν-σχεδιάζουν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα και ποια η φιλοσοφία τους για την ομάδα; Ποιοι πήραν την απόφαση να διώξουν σε έναν μήνα και να απαξιώσουν τους: Αναστασιάδη, Δημήτριου (πληρώθηκε με διαρκείας εισιτήρια), Κατσαβάκη, Πανταζή, ενώ τώρα οι ίδιοι; (Χαλκίδης,Καμήλαλης, Κοράκης, Σαββίδης κα) κρατάνε προπονητή με 10 παιχνίδια χωρίς νίκη και γκολ, σε ένα πρωτάθλημα που οι μισές ομάδες είναι χωριά; Επίσης, ενώ δηλώνουν ότι ο Πανσερραϊκός είναι γωνία μαγαζί, έκαναν εκδήλωση για την άνοδο μας από την Γ’Εθνική στη Β΄, λες και ήταν η απελευθέρωση των Σερρών. Αυτό το «γωνία μαγαζί», γιατί δεν μπορούν να το δουλέψουν οι ίδιοι και να το γεμίσουν. Ακόμα και στην πίτα των παλαιμάχων που έπρεπε να είναι όλοι, προπονητές-διοίκηση-ποδοσφαιριστές, μας σεβάστηκαν μόνο οι παίκτες και ένα μέλος της διοίκησης. Επειδή δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλο να μικραίνει ο Πανσερραϊκός (είτε βλέπεις τις κερκίδες του Πήγασου, είτε του Πανσερραϊκού είναι το ίδιο) και αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν (δικαίωμα τους) να μας απαντήσουν ή να τοποθετηθούν στα παραπάνω, σεβόμενοι ότι αγόραζαν εισιτήρια στο παρελθόν για να μας βλέπουν να αγωνιζόμαστε και τώρα ότι έχουν βάλει χρήματα για να μπορεί να λειτουργεί η ομάδα μας, προτείνουμε: Στο τέλος της χρονιάς να σταματήσουν την λειτουργία της ομάδας (όπως είναι σήμερα), μέχρι να βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που θα επαναλειτουργήσουν την ομάδα, όπως τις αξίζει!!! (βάση της ιστορίας της).
Εκ μέρους των Παλαιμάχων Πανσερραϊκού Γιώργος Τσιφούτης».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr