Σκληρή ανακοίνωση από τον Γυμναστικό για τις αποφάσεις της Ε.Ο.Κ !

Σκληρή ανακοίνωση από τον Γυμναστικό για τις αποφάσεις της Ε.Ο.Κ !

Αγανάκτηση και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Γυμναστικού, ο οποίος δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την άνοδο παρότι είχε πολλές πιθανότητες αν παιζόταν το πρωτάθλημα να τα καταφέρει. Οι “πράσινοι” εξέδωσαν ανακοίνωση στο Facebook, όπου ρίχνουν “βολές” προς την Ομοσπονδία για τις τελευταίες σημαντικές αποφάσεις της.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Της ανόδου ………

Αυτή η μέρα (29/5/20) θα γιορτάζετε στο εξής σαν εθνική γιορτή στον χώρο του μπάσκετ στη χώρα μας. Συνολικά 64 ομάδες, ναι καλά διαβάζετε, 64 ομάδες ανέβηκαν κατηγορία στα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΟΚ. Συνολικά 136 !!!!!!!! ομάδες θα αγωνίζονται σε Α2 , Β , και Γ ΕΘΝΙΚΗ. Με το πρόσχημα της κρίσης πάρθηκε η χειρότερη απόφαση για το άθλημα αυτό που θα δούμε στα επόμενα χρόνια και δεν θα έχει προηγούμενο στην υποβάθμιση του αθλήματος. Επικυρώθηκαν βαθμολογίες χωρίς να ληφθούν υπόψη ρεπό που είχαν κάνει ομάδες, λιγότερα παιχνίδια που είχαν κάνει άλλες, πιάστηκαν ΚΟΡΟΙΔΑ όσοι πραγματικά είχαν επενδύσει και άξιζαν την άνοδο, βγήκαν μάγκες όσοι είχαν μπάρμπα στην Κορώνη. Αλήθεια γιατί να επενδύσει κάποιος σε ένα τόσο υποβαθμισμένο προϊόν, γιατί να δώσει χορηγία σε ένα πρωτάθλημα που θα παίζεται μεταξύ συγγενών κ φίλων. Θέλησαν οι άνθρωποι της ΕΟΚ να βοηθήσουν τα σωματεία να μην έχουν μετακινήσεις…ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ???…αν δεν έχει ένα σωματείο χρήματα να κάνει μια μετακίνηση 200 km, που ήταν το ανώτερο, καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί ή να το αφήσει σε άλλους. Αν ήθελε πραγματικά να βοηθήσει η ομοσπονδία ας πλήρωνε η ίδια τις διαιτησίες ή ας επιχορηγούσε τα σωματεία για τις μετακινήσεις, τρόποι υπήρχαν, ΘΕΛΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Μετά και την χειρότερη Α1 επαγγελματική κατηγορία που είδαμε φέτος πολύ φοβούμαστε ότι βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν.
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,
ΓΙΑΤΙ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ‘’ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ’’ …ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr