Σκληρής δουλειάς συνέχεια…για τους νέους Ικάρους!

Σκληρής δουλειάς συνέχεια...για τους νέους Ικάρους!

Πέρασε και η 2η εβδομάδα προετοιμασίας για τους Ικάρους Σερρών, οι οποίοι είχαν ρεπό την Κυριακή, ώστε να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να ετοιμαστούν για ένα…ζόρικο εφταήμερο.

Τι περιελάμβανε η εβδομάδα που πέρασε

Η σκληρή δουλειά στον “κυανοκίτρινο” σύλλογο, συνεχίζεται, με σκοπό η νεανική ομάδα του Κώστα Σίσκου να προετοιμαστεί κατάλληλα, για να είναι πανέτοιμη στις επίσημες διοργανώσεις…που η αλήθεια είναι ότι δεν αργούν και η πρεμιέρα είναι απαιτητική! Στις 15/9 οι Ίκαροι θα ταξιδέψουν στην Κέρκυρα για το παιχνίδι Κυπέλλου, με την τοπική ομάδα.

Τα “γκάζια” και οι συνεχείς παρατηρήσεις “δίνουν” και “παίρνουν” απο το νέο coach,  με κύριο λόγο την εγρήγορση,την συγκέντρωση και την αποφυγή παρόμοιων λαθών κατά την εκμάθηση της τακτικής.

Κατά το νέο «δόγμα» προετοιμασίας όλων των ομάδων πια τα τελευταία χρόνια… άνευ μαραθώνιων σε βουνά και λόγγους,  η Σερραϊκή ομάδα  ξεκίνησε αμέσως, τις φιλικές αναμετρήσεις, προκειμένου να γίνεται πιο ελκυστική η προπόνηση. Οι Ίκαροι έδωσαν δυο φιλικά-προπονητικού χαρακτήρα- απέναντι στον Πανσερραϊκό την Τετάρτη (29/8) και τον Γ.Σ Σερρών την Παρασκευή (31/8), που βοήθησαν τον coach Σίσκο, να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.

Απο Δευτέρα τα δυνατά… φιλικά!

Μετά τα φιλικά κόντρα στις ομάδες, που εκπροσωπούν το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, οι Ίκαροι θα μπουν στα “βαθιά” αντιμετωπίζοντας αρχικά, την Ελευθερούπολη, που έχει ενισχυθεί , έχοντας βλέψεις στο πρωτάθλημα, ενώ θα έρθει ακόμα ενα φιλικό με αντίπαλο παρόμοιας δυναμικής, με σκοπό την καλύτερη ανάλυση των παικτών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr