Σημαντική τηλεδιάσκεψη για την εκκίνηση της κατηγορίας των «Λιονταριών»

Σημαντική τηλεδιάσκεψη για την εκκίνηση της κατηγορίας των «Λιονταριών»

Την Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ του ΠΣΑΠ, του Υφυπουργού ΑΘλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και των Ενώσεων της Super League 2 και της Football League, για να αποφασιστεί τι θα γίνει με το μέλλον των δύο κατηγοριών, που δεν έχουν εκκινήσει ακόμα, λόγω της κατάσταση με την πανδημία.

Ο Πανσερραϊκός και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League, αλλά και της Super League 2, θα μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα τους και το πότε θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς θα υπάρχει νέα τηλεδιάσκεψη όλων των φορέων.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας γνωστό, πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απάντησε καταφατικά στο αίτημα του Συνδέσμου αλλά και των Ενώσεων της Super League 2 και της Football League, για νέα τηλεδιάσκεψη, ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις για την έναρξη των δύο κατηγοριών, ενώ θα συζητήθούν και τα πρόβληματα των ομάδων και των ποδοσφαιριστών που έχουν προκύψει από την μη έναρξη των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Υστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ και συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να πραγματοποιηθεί νέα μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Η απάντηση του κυρίου Αυγενάκη ήταν καταφατική και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίες.

Share