Σημαντική νίκη για τον Ορφέα στην Καβάλα !

Σημαντική νίκη για τον Ορφέα στην Καβάλα !

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ  67-72  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

Επιστροφή στις νίκες για τον Ορφέα, ο οποίος κατάφερε έστω και δύσκολα να αποδράσει από το κλειστό της Καλαμίτσας με το τρίτο ροζ φύλλο αγώνος σε πέντε αγώνες κάμπτοντας την αντίσταση του Ηρακλή Καβάλας. Οι “ασπρόμαυροι” με σημείο κλειδί την αντίδραση στην 3η περίοδο και την ψυχραιμία τους στις τελευταίες επιθέσεις πήραν την νίκη και ετοιμάζονται για το τοπικό ντέρμπι με την Ηράκλεια την ερχόμενη αγωνιστική.

Ένα παιχνίδι που εξ αρχής έμοιαζε να έχει καλό ρυθμό και δραματική εξέλιξη, ο Ορφέας μπήκε πολύ καλά επιθετικά αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Στο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 19-24 και αύξησαν κατά πολύ την διαφορά (27-40) λίγο πριν το ημίχρονο. Ο Ηρακλής όμως με ξέσπασμα, μείωσε σε 40-42 στο 20′. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 50-45, αλλά οι παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη αντέδρασαν, πέρασαν μπροστά και όντας ψύχραιμοι και εύστοχοι σε καθοριστικά σημεία έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Δεκάλεπτα: 19-24, 40-42, 55-57, 67-72 
 
 Ηρακλής Καβάλας : Πάγκαλος, Πίγκας 7(1), Γοργίας 9(3),Κύρου 20, Ισαακίδης 1,Σταυρόπουλος 4,Χατζημόσχου 9, Παπανικολάου 2, Ζούπας 9,Γερακίδης 6, Μπερμπέρης,… 
 
Ορφέας Ν. Σκοπού (Γκαβανόζης): Δούμας, Καραμπατζάκης 2, Παπαστεργίου 7, Δροσινός 8, Δάγκουλας 3(1), Λουλούδης 18(4), Θεοδωρόπουλος 8, Θεοφανίδης, Καλαντίδης 5, Γιοβάνης 10, Κοτόπουλος 2, Χαβαλές 9.
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr