Σημαντική ενημέρωση για τα μέλη μας με πιστοποίηση UEFA C & UEFA B

Σημαντική ενημέρωση για τα μέλη μας με πιστοποίηση UEFA C & UEFA B

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

        (ΜΕΛΟΣ Π.Ε.Π.Π.)

Σημαντική ενημέρωση για τα μέλη μας με πιστοποίηση UEFA C & UEFA B

Σας κάνουμε γνωστό ότι:

Όλοι οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε σχολές UEFA C και δεν έχουν πάρει δίπλωμα, ανεξάρτητα εάν κάποιοι ευρίσκονται στο στάδιο αξιολόγησης, μπορούν να εργασθούν σε σωματεία, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό Προπονητών, αφού λάβουν από την Ε.Π.Ο. προσωρινά ταυτότητα national (UEFA C), με λήξη μέχρι 31/12/2019.

Αυτοί είναι υποχρεωμένοι να εξαντλήσουν το δικαίωμα επανεξέτασης τους, μέχρι την 31/12/2019, εκτός από αυτούς που είναι στο στάδιο αξιολόγησης, οι οποίοι θα ακολουθήσουν τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό των Σχολών της Ε.Π.Ο..

Σε διαφορετική περίπτωση χάνουν την πιστοποίηση ΟΥΕΦΑ C και εάν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν σαν προπονητές, πρέπει να παρακολουθήσουν εκ νέου σχολή UEFA C .

Επίσης οι προπονητές με πιστοποίηση UEFA Β, που δεν έχουν παρακολουθήσει σχολές UEFA C, μπορούν και αυτοί να εργασθούν σε σωματεία, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό Προπονητών, αφού λάβουν από την Ε.Π.Ο. προσωρινά ταυτότητα national (UEFA C), με λήξη μέχρι 31/12/2019.

Αυτοί είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν, μία σχολή UEFA C PLUS, από αυτές που θα διοργανώσει η Ε.Π.Ο. μέχρι 31/12/2019.

Σε διαφορετική περίπτωση, χάνουν την πιστοποίηση UEFA Β και εάν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν σαν προπονητές, πρέπει να παρακολουθήσουν εκ νέου σχολή προπονητών, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό Σχολών της Ε.Π.Ο.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr