“Σημαίες” στον Πανσερραϊκό μέχρι το 2019 Γκούρτσας και Τσιμίκας!

"Σημαίες" στον Πανσερραϊκό μέχρι το 2019 Γκούρτσας και Τσιμίκας!

Το καλοκαίρι, την ώρα που οι προτάσεις που δεχόταν ερχόταν “βροχή”,  αυτοί γύρισαν την πλάτη και δήλωσαν πίστη στον προβληματικό τότε Πανσερραϊκό. Τώρα, λίγους μήνες αργότερα, η ΠΑΕ θέλοντας να τους ανταμείψει ανακοίνωσε την προφορική συμφωνία για την επέκταση των συμβολαίων τους μέχρι το 2019! Δημήτρης Γκούρτσας και Στέργιος Τσιμίκας, “στρατιώτες” της νέας γενιάς του Πανσερραϊκού καλούνται να κρατήσουν ψηλά το… λιονταρίσιο φρόνημα της ομάδας και να δούνε να χτίζεται στις πλάτες τους η ομάδα των επόμενων χρόνων.

Παιδιά και οι δύο, των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, αναδείχθηκαν στην Κ20 πριν από χρόνια, με τον Στέργιο Τσιμίκα μάλιστα να μην έχει αφήσει ποτέ στην άκρη την κόκκινη φανέλα και τον Δημήτρη Γκούρτσα να επιστρέφει μετά από μία μακρά θητεία σε άλλες ομάδες σε αυτή που τον ανέδειξε για να την βοηθήσει να… απογειωθεί μαζί του.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Σε πολύ καλό κλίμα επήλθε η προφορική συμφωνία για την αναπροσαρμογή και ανανέωση των συμβολαίων δύο δικών μας παιδιών,του Δημήτρη Γκούρτσα και του Στέργιου Τσιμίκα, που ανδρώθηκαν στην ομάδα μας και έχουν φτάσει να φοράνε το περιβραχιόνιο της. Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει επέκταση μέχρι το καλοκαίρι του 2019”!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr