Σε sportscamp του Παναθηναϊκού οι ακαδημίες του Ορφέα

Σε sportscamp του Παναθηναϊκού οι ακαδημίες του Ορφέα

Ένα πολύ καλό χριστουγεννιάτικο δώρο επεφύλαξε ο Ορφέας για το τμήμα της Ακαδημίας των 2003-04. Ο Ορφέας Νέου Σκοπού θα συμμετάσχει στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Παναθηναϊκού που θα γινει στο Λουτράκι από 27-30 Δεκεμβρίου με 8 ομαδες απο ολη την Ελλάδα. Η πρόσκληση αυτή σε ένα τέτοιο τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους προπονητές, την διοίκηση και γενικότερα για τον σύλλογο.

 

Περα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, τα οφέλη θα ειναι πολλαπλά για τους αθλητές του Ορφέα και εκτός παρκέ. Για 4 μέρες θα δημιουργηθεί μια μεγάλη αθλητική κοινότητα καθώς όλες οι ομάδες θα φιλοξενηθούν σε ενα άρτια εξοπλισμένο sportscamp και έτσι οι αθλητές θα μπορέσουν να μοιραστούν εμπειρίες και να ανταλλάξουν απόψεις .

 

Ειναι άλλωστε πάγια άποψη του κ. Καράγκουτη οι αθλητές της Ακαδημίας να αποκομοίζουν εμπειρίες τόσο αγωνιστικά, παίζοντας με τους καλύτερους της ηλικίας τους, όσο και εξωαγωνιστικά ανοίγοντας τους ορίζοντες τους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr