Σε φάση υλοποίησης τα περισσότερα… «αυτονόητα» στον Πανσερραϊκό!

Σε φάση υλοποίησης τα περισσότερα… «αυτονόητα» στον Πανσερραϊκό!

Πριν 30 μέρες περίπου, ο Πανσερραϊκός αποκτούσε και πάλι υπόσταση με… κανονική διοικούσα επιτροπή (Κατσαβάκη-Καζία) και έμπαινε ,στην πιο δύσκολη ίσως ποδοσφαιρική μάχη της ιστορίας του, παρόμοια με την περιπέτεια προ ετών όταν και έφυγε από την ζωη ο τελευταίος κανονικός ποδοσφαιρικός παράγοντας του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης.

Στον πρώτο μήνα, η νέα διοίκηση υποσχέθηκε ρόστερ αρχικά, ώστε η ομάδα να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική και όχι στο τοπικό πρωτάθλημα… Το έκανε. Έπειτα, έψαξε, συζήτησε και συμφώνησε με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το ζόρικο… ποδόσφαιρο των χαμηλών κατηγοριών και ενίσχυσε το τεχνικό επιτελείο με επαγγελματίες που αγαπούν το έμβλημα του Πανσερραϊκού και έχουν αποδείξει την αξία τους. Επίσης έφερε κι άλλους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες, διότι η ιστορία του Πανσερραϊκού επιτρέπει reset αλλά όχι πειράματα… με τις πρώτες αγωνιστικές, τα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Πριν από 15 μέρες, η νέα διοίκηση του Πανσερραϊκού, υποσχέθηκε εύκολες και άνετες μετακινήσεις με ιδιόκτητο λεωφορείο, ώστε η ομάδα να αποφύγει τα έξτρα κόστη των ενοικιαζόμενων οχημάτων για τις μετακινήσεις της… ήδη μπαίνουν τα τελευταία αυτοκόλλητα προκειμένου τον νέο «Lionsmobile» να είναι έτοιμο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος! Επίσης, η υπόσχεση για νέα γήπεδα προπονήσεων προκειμένου να σταματήσει… «ο καιρός των τσιγγάνων» για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Πανσερραϊκού μπαίνει στην τελική ευθεία, μετά την σπορά και στις αρχές Νοέμβριου οι «κόκκινοι», θα έχουν τους δικούς τους προσωρινούς… χώρους στο πάρκο Ομόνοιας! Έχει καλύτερο… προσεχώς!

Η αγαπητή ΕΠΟ… μπορεί να έδωσε παράταση στις ομάδες προκειμένου να διευθετήσουν το θέμα με την κάρτα υγείας των ποδοσφαιριστών αλλά ο Πανσερραϊκός μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε θα ανακοινώσει την ολοκλήρωση της διαδικασίας, προκειμένου οι παίκτες να αισθάνονται ασφαλείς και η έγνοια τους να είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Εδώ μια σημαντική λεπτομέρεια, που κάποτε δεν αποτελούσε είδηση αλλά πλέον στα «χρόνια της χολέρας», αποτελεί… άπαντες είναι πληρωμένοι. On time!

Τα καλύτερα έρχονται, συνεργασίες με μεγάλα γραφεία marketing προκειμένου ο σύλλογος να γίνει αυτόχθων, χωρίς να χρειάζονται επαιτείες από το κράτος και την τοπική αυτοδιοίκηση. Ούτε όμως να υπόσχεται χορηγίες του αέρα, που μόνο κακές εντυπώσεις δημιουργούν στο φινάλε. Ήδη οι πρώτες διαφημιστικές πινακίδες τοποθετήθηκαν ορθά, απέναντι από την τηλεοπτική προβολή των αγώνων στο δημοτικό γήπεδο και σε λίγες ήμερες θα ανακοινωθούν οι νέες και πρωτοποριακές χορηγικές συμφωνίες. Τέλος, εισακούστηκαν οι συμβουλές για την σύσταση γραφείου ενημέρωσης και επικοινωνίας από ανθρώπους με μόρφωση και εμπειρία, που γνωρίζουν καλά τον χώρο των media σε Κύπρο, Αθήνα και Σέρρες, με κανονικούς ενεργούς συνεργάτες- δημοσιογράφους από διαφορετικά mediaκα δίκτυα και όχι τυχάρπαστους αλεξιπτωτιστές.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι τα λόγια αρχίζουν και γίνονται πράξη σε διαφορετικά μέτωπα… και σύντομα θα έρθει και η αξιολόγηση των πρώτων πεπραγμένων της νέας διοικούσας επιτροπής! Δείγμα θετικότατον!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr