Σε πρώτο πλάνο οι μεταγραφές για τον Πανσερραϊκό που ξεμπερδεύει με την Football League!

Σε πρώτο πλάνο οι μεταγραφές για τον Πανσερραϊκό που ξεμπερδεύει με την Football League!

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον Αλμωπό Αριδαίας (17:00) για την 16η αγωνιστική της Footbal League! Αυτό που ενδιαφέρει όμως τα «λιοντάρια» είναι να ξεμπερδεύει με την FL και να αφοσιωθεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό!

Τυπική διαδικασία για τον Πανσερραϊκό τα τρια τελευταία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της Football League, που απο του χρόνου δεν θα βρίσκεται σε κανένα καλεντάρι του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Σερραϊκή ομάδα σκέφτεται μόνο την επόμενη μέρα και η τριάδα αγώνων με Αριδαία, Καλαμαριά και Θεσπρωτό, θα δείξει κάποια επιπλέον στοιχεία, για τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ.

Οι τρεις τελευταίοι αντίπαλοι του Πανσερραϊκού αναζητούν την επιβίωση τους, που ταυτόχρονα θα τους δώσει σε μεγάλο βαθμό και ενα εισιτήριο για την επόμενη χρονιά στη νεα Sl2, αλλα αυτό είναι κάτι που δεν αφορά τα «λιοντάρια». Ο σχεδιασμός που θα επέλθει θα είναι ολικός με την ομάδα να προσπαθεί ήδη να χτίσει επαφές με παίκτες που θα βοηθήσουν ουσιαστικά και σε βάθος χρόνου, όπως έγινε και στο πλάνο τριετίας απο το καλοκαίρι του 2018, όπου ο Πανσερραϊκός υλοποίησε τον αρχικό στόχο επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες και στην δεύτερη Εθνική της χώρας, ένα σκαλοπάτι πριν την ορίτζιναλ…Super League!

Οι πληροφορίες λένε οτι η ομάδα συζητά με ποδοσφαιριστές και με το τέλος του πρωταθλήματος ή και νωρίτερα ισως, να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Για το σημερινό ματς, η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Γκιόκας είναι:

Γουναρίδης, Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κουτσίδης, Καλί, Κασμερίδης, Ζέρης, Τσόπελας, Πίντο, Μαρκιόνι, Κρητικός, Γράβας, Κόντσι, Μέσι, Τσιμίκας, Λουφάκης, Γκούρτσας, Πράντο, Μασκανάκης, Ολαϊτάν, Θεοδωρίδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr