Σε νέα Γενική Συνέλευση η απόφαση του Εθνικού για το αν δηλώσει στην Γ’Εθνική !

Σε νέα Γενική Συνέλευση η απόφαση του Εθνικού για το αν δηλώσει στην Γ'Εθνική !

Το βράδυ της Παρασκευής έμοιαζε πολύ πιθανό να γνωρίζουμε για το μέλλον του Εθνικού Σιδηροκάστρου και το τι θα κάνει την νέα χρονιά. Ωστόσο, ύστερα από μικρή προσέλευση των μελών του Συλλόγου και βάσει καταστατικού αποφασίστηκε να οριστεί νέα ημερομηνία για να γίνει συζήτηση και να παρθεί η οριστική απόφαση για την συμμετοχή ή μη του Εθνικού στην Γ’Εθνική την νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 26/6/2020 η προγραμματισμένη Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εθνικού η οποία είχε απολογιστικό χαρακτήρα και παράλληλα ως στόχο να ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη του για τις μέχρι τώρα ενέργειες για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ της συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η προσέλευση των μελών του συλλόγου ήταν πολύ μικρή με αποτέλεσμα να μην εξασφαλιστεί η απαιτούμενη απαρτία που απαιτείται προκειμένου να διεξαχθεί νόμιμα όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου. Κατά συνέπεια μετά από ενημέρωση του Προέδρου του Εθνικού Νίκου Μουντουλάρη, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα οριστεί νέα ημερομηνία για την επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης και θα γνωστοποιηθεί με επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr