Σε κοινή γραμμή ΠΣΑΚ και Ε.Ο.Κ και …πίεση προς την Πολιτεία για επανέναρξη !

Σε κοινή γραμμή ΠΣΑΚ και Ε.Ο.Κ και ...πίεση προς την Πολιτεία για επανέναρξη !

Μια σημαντική συνάντηση έγινε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ, με τη διοίκηση της ομοσπονδίας να υποδέχεται τους εκπροσώπους του ΠΣΑΚ και να συμφωνούν σε πιο πιεστικές κινήσεις προς την Πολιτεία με στόχο την άμεση άρση των απαγορεύσεων και την επανέναρξη της δράσης στις Εθνικές κατηγορίες. Είναι ιδιαίτερο το ενωτικό μήνυμα που προέκυψε, με τους δύο φορείς να συνεννοούνται και να κάνουν σαφές προς κάθε πλευρά ότι έχουν μία, μοναδική και κοινή στόχευση που είναι η επιστροφή στα γήπεδα. Στη συνάντηση ήταν ξεκάθαρη και η συμπαράσταση της ΕΟΚ προς τους παίκτες και η κατανόηση που υπάρχει από τη δική τους πλευρά για τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και η πρόθεσή τους για ενότητα όλων των φορέων και κυρίως για συνεννόηση με την ομοσπονδία και την συμπόρευση για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού οι δύο φορείς:

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ, με την παρουσία του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου, του β’ αντιπρόεδρου Αριστείδη Γολέμη και του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη, είχε σήμερα μία ακόμα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Φώτη Βασιλόπουλο και Κώστα Αλεξανδρίδη, προκειμένου να συντονίσουν τις κοινές τους ενέργειες προς την κατεύθυνση της άμεσης επανέναρξης της δράσης στις κατηγορίες που παραμένουν ανενεργές.

Σε κλίμα απόλυτης ταύτισης απόψεων και κοινής επιθυμίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνταχθεί κοινό αίτημα προς την Πολιτεία για να άρει το συντομότερο δυνατόν τις ισχύουσες απαγορεύσεις, πάντα με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που θα προτείνουν οι ειδικοί επιστήμονες, ώστε να μη μένει το μπάσκετ αποκλεισμένο, την ώρα που οι τομείς της δημόσιας ζωής επιχειρούν την επιστροφή τους στην κανονικότητα.

Επισημάνθηκε εκ νέου η απόλυτη ετοιμότητα της ομοσπονδίας για έναρξη όλων των πρωταθλημάτων μόλις δοθεί η έγκριση από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, όπως φυσικά και η επιθυμία των παικτών να επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα μετά από τόσο μακρά απραξία με όσα αυτή συνεπάγεται.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr