Σε αναζήτηση ταλέντων η Β΄ ομάδα του Πανσερραϊκού για την Ανώτερη κατηγορία!

Σε αναζήτηση ταλέντων η Β΄ ομάδα του Πανσερραϊκού για την Ανώτερη κατηγορία!

Η προετοιμασία της δεύτερης ομάδας του Πανσερραϊκού ξεκίνησε χθες και ο προπονητής Γιάννης Χατζής, έμεινε ικανοποιημένος απο την συμμετοχή 23 ποδοσφαιριστών, παλαιών και νέων που ήρθαν στην πρώτη συγκέντρωση. Οι επίσημες υποχρεώσεις του Πήγασου (ήδη γίνονται διαδικασίες αλλαγής ονόματος) ξεκινούν σε λίγες ημέρες, με το κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών και η στελέχωση είναι επιτακτική με παίκτες που είναι γεννημένοι το 2001-2002-2003 προκειμένου να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Το σημαντικότερο όλων, που συμβαίνει στο νέο καθεστώς των ακαδημιών του Πανσερραϊκού απο την στιγμή που επέστρεψαν στην Σερραϊκή ομάδα, μετά απο 7 χρόνια χάρη στις προσπάθειες των Κατσαβάκη-Καζία, είναι η άμεση σύνδεση με την πρώτη ομάδα. Οι παίκτες που θα παίζουν στην ”Panserraikos FC Academy” θα έχουν απευθείας συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της μεγάλης ομάδας και οι καλύτεροι θα μπορούν να προπονούνται και υπο τις οδηγίες του Νίκου Νεντίδη.

Η συγκυρία δε, μπορεί να είναι δυστυχής για την μεγάλη ομάδα του Πανσερραϊκού, που αγωνίζεται στην Γ’  Εθνική, για τους ποδοσφαιριστές όμως, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, ειδικά για τους μικρούς, ώστε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην Ανώτερη κατηγορία με την δεύτερη ομάδα και ευκολότερα να διεκδικήσουν θέση στον Πανσερραϊκό.

**Panserraikos F.C. Academy | Τηλέφωνο επικοινωνίας εγγραφών -δοκιμών-νέων παικτών: 694 2855377.  

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr