Σε αναζήτηση προπονητή το Ρούπελ μετά το “διαζύγιο” με Κηρύκο !

Σε αναζήτηση προπονητή το Ρούπελ μετά το "διαζύγιο" με Κηρύκο !

Ξαφνικό “διαζύγιο” με τον κόουτς Νίκο Κηρύκο ανακοίνωσε πριν από λίγο το Ρούπελ Σιδηροκάστρου. Οι “μπλε” μετά την άνοδο τους στις Εθνικές κατηγορίες και την γρήγορη και ποιοτική προσθήκη του Δαμιανάκου βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, αφού η συνεργασία με τον coach Κηρύκο έλαβε τέλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον coach Νίκο Κηρύκο και του εύχεται ότι καλύτερο στην μετέπειτα πορεία του.

Μετά από 4 χρόνια συνεργασίας, ο coach κατάφερε να πετύχει τον στόχο που εξ αρχής είχε μπει από την διοίκηση της ομάδας για άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες σε βάθος χρόνου και να γράψει το όνομα του σε μια από τις πιο ιστορικές στιγμές του συλλόγου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε θερμά, λέγοντας εις το επανιδείν ευελπιστώντας στο μέλλον να συνεργαστούμε εκ νέου από άλλο πόστο.

Οι “πόρτες” του Ρούπελ θα είναι ανοιχτές για εσένα Νίκο…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr