Σε αναζήτηση προπονητή Σκούταρι & Καρπερή…

Σε αναζήτηση προπονητή Σκούταρι & Καρπερή...

Μπορεί επισήμως ούτε η Ελπίς Σκουτάρεως αλλά ούτε και ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής να μην έχουν ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας με τους Ηλία Εγγονίδη και Γιώργο Παπαδόπουλο αντίστοιχα, ωστόσο και αμφότεροι βρίσκονται σε αναζήτηση των ανθρώπων που θα οδηγήσουν τις ομάδες στην Γ΄ Εθνική τη σεζόν 2017-18.

Τα ονόματα που προτείνονται πολλά, οι συζητήσεις με τους υποψηφίους προπονητές ακόμη περισσότερες, οι περιπτώσεις που έχουν διαγραφεί από την λίστα επίσης αρκετές μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος!

Η Ελπίς Σκουτάρεως σύμφωνα με τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει στην ποδοσφαιρική πιάτσα, όπως αυτό του Λεωνίδα Μπίλη που σύμφωνα με πληροφορίες δεν προχώρησε, αναζητά έναν προπονητή με εμπειρίες από την κατηγορία προκειμένου να διαχειριστεί το ρόστερ, ενώ ο Μέγας ίσως αναζητεί έναν πιο φιλόδοξο προπονητή σύμφωνα με το προφίλ κάποιων που έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις, όπως ο Νίκος Κατσαβάκης, με την διοίκηση του κ.Ράπτη.

Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανόν και μέχρι το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr