Σε αναζήτηση προπονητή ο Πανσερραϊκός…

Σε αναζήτηση προπονητή ο Πανσερραϊκός...

Μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής του Πανσερραϊκού στην Football League και ενώ ταυτόχρονα θα τακτοποιούνται όλα τα ζητήματα αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας και πως αυτή πλέον θα πορευτεί, οι “κόκκινοι” είναι υποχρεωμένοι να τρέξουν και όλα τα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος με πρώτο αυτό του προπονητή.

“Έμπειρο προπονητή και Σερραίο βοηθό” ήταν τα δύο στοιχεία αναφορικά με το πως θα στελεχωθεί το τεχνικό τιμ που είχε δώσει ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος στην τελευταία συνέντευξη του και σύμφωνα με τις πληροφορίες τα υποψήφια ονόματα για τον πάγκο είναι αρκετά και καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας το θέμα θα έχει κλείσει. Έτσι και αλλιώς ναι μεν το πρωτάθλημα θα αρχίσει σε περίπου 55 ημέρες, ωστόσο ο Πανσερραϊκός έχει αρκετά πράγματα να κάνει για να παρουσιαστεί έτοιμος στην σέντρα.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει στην ποδοσφαιρική πιάτσα τα ονόματα ενός προπονητή που ξεκίνησε πέρυσι σε ομάδα της Football League, ενώ έχει διατελέσει και σε μεγάλη ομάδα κατά διαστήματα, ενός Σερραίου και ενός που ξεκίνησε προπονητικά από το Νομό.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr