«ΣΕΡΡΑΣ» | ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΣΤ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ(Vid)

«ΣΕΡΡΑΣ» | ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΣΤ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ(Vid)

Εντυπωσιακή χαρακτηρίζεται από την «Σερραϊκή Αυτοδιοικητική Συνεργασία ΣΕΡΡ.Α.Σ». η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση της παρουσίασης των αξόνων του προγράμματος και των υποψηφίων του συνδυασμού.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Elpida Resort» ο υποψήφιος δήμαρχος Σερραίων, Στέφανος Φωτιάδης ανέλυσε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης ενώ παρουσίασε και τη συντριπτική πλειονότητα των υποψηφίων του συνδυασμού.

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρεται ότι «το κλίμα ήταν θερμό, ενθουσιώδες και στο τέλος πανηγυρικό, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι η πορεία προς τη μεγάλη ΝΙΚΗ μόλις έχει αρχίσει».

«Θέλουμε να είναι μπροστά άνθρωποι της εργασίας, Σερραίες και Σερραίοι περήφανοι, από κάθε επαγγελματικό και επιστημονικό κλάδο. Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε συλλογικά και αποτελεσματικά, να δώσουμε λύσεις, να διεκδικήσουμε για τις Σέρρες, γιατί ξέρουμε τον τρόπο, γιατί αυτό θέλουμε για το Δήμο μας και γιατί έχουμε αποδείξει ότι εμείς μπορούμε το όραμα να το κάνουμε ουσιαστικό έργο», τόνισε με έμφαση ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερραίων, Στέφανος Φωτιάδης.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΣΕΡΡ.Α.Σ.»  είναι έτοιμο, όπως επισημαίνεται, ωστόσο, παραμένει ακόμη ανοιχτό και διαθέσιμο στις προτάσεις των απλών Σερραίων πολιτών  προκειμένου να επιτευχθεί το πληρέστερο και καλύτερο κατά το δυνατόν αποτέλεσμα για το Δήμο των Σερρών.

ΠΗΓΗ VIDEO: www.fonh.gr

ΠΗΓΗ: www.eproodos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr