Σεντερ φορ που θα κάνει αίσθηση φέρνει ο Πανσερραϊκός!

Σεντερ φορ που θα κάνει αίσθηση φέρνει ο Πανσερραϊκός!

 Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει τις υψηλές μεταγραφικές πτήσεις…και αποκτά έναν παίκτη, που στην ποδοσφαιρική πιάτσα έχει σημαντικό όνομα και θα κάνει την διαφορά στην Super League 2, αφού είναι σέντερ φορ μεγαλύτερης κατηγορίας!

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού, έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία, με έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας, έμπειρο, με παραστάσεις απο διαφορετικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, που προέρχεται απο τις ακαδημίες της Ιντερ στο Μιλάνο…αλλά αυτό προ δεκαετίας αφού τα «λιοντάρια», δεν αγοράζουν ταλέντο αλλά έναν φτασμένο παίκτη.

Europa League με συμμετοχές και γκολ, πρωταθλήματα και σκοραρίσμα σε πολλές διαφορετικές διοργανώσεις και επαγγελματισμός στην προσωπικότητα του, είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά του σέντερ φορ που θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες απο την ΠΑΕ κι επίσημα.

Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στις Σέρρες και έχει περάσει με άριστα τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ και θα προπονηθεί το απόγευμα γνωρίζοντας τους νέους του συμπαίκτες. Ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή τρίβουν τα χέρια τους, με την διοίκηση να κάνει την υπέρβαση και οικονομικά, υπογράφοντας έναν παίκτη που έχει άλλες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, αλλά κουμπώνει γάντι στην φιλοσοφία του νέου Πανσερραϊκού, που χτίζεται αυτό το διάστημα.

Σε λίγη ώρα…το επιθετικό μπαμ!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr