Σενάριο για Ηρακλή + 1 ομάδα της Ε.Π.Σ.Μ στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής!

Σενάριο για Ηρακλή + 1 ομάδα της Ε.Π.Σ.Μ στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής!

Θα πίστευε κανείς πως με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να απορρίψει την προσφυγή του ΑΟ Χαλκίδας, αυτομάτως θα διευθετούνταν και η τελευταία εκκρεμότητα που αφορούσε στο… πολύπαθο, νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κι, όμως, υπάρχουν υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές ακόμα και μερικές ώρες πριν από την κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν τα αγωνιστικά προγράμματα στους οκτώ ομίλους. Ενόψει της αυριανής διαδικασίας (18/9), λοιπόν, τους ανθρώπους της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ εξακολουθούν να… βασανίζουν ζητήματα όπως αυτό της συμμετοχής του Ηρακλή με το σενάριο να φέρνει αλλαγές στον 1ο όμιλο που συμμετέχουν οι Σερραϊκές ομάδες.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Σταύρος Ψαρρόπουλος και οι συνεργάτες του θα εξετάσουν με ποιο ΑΦΜ κατέθεσε ο Ηρακλής τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή του και, εφόσον διαπιστωθεί πως πρόκειται για εκείνο που είχε δημιουργηθεί από τη συγχώνευση με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης και με το οποίο επρόκειτο να αγωνιστεί φέτος στη Football League, θα συμπεριληφθεί κανονικά στη διαδικασία. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση το πιο πιθανό είναι ο Ηρακλής κι άλλη μία ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας να μετατοπιστούν στον 1ο όμιλο, ο οποίος θα αποτελείται πλέον από 14 ομάδες, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο συνύπαρξης 15 σωματείων (και επομένως αύξησης των αγωνιστικών σε 30) στον 2ο όμιλο.

 

 

πηγή:pamebala.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr