Σεμινάριο, γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες για τους Σερραίους διαιτητές

Σεμινάριο, γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες για τους Σερραίους διαιτητές

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των Σερραίων μη αξιολογημένων διαιτητών και παρατηρητών στο σεμινάριο που διοργάνωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών, ταυτόχρονα με την πραγματοποίηση των γραπτών και αγωνιστικών δοκιμασιών.

Η διαδικασία του σεμιναρίου ξεκίνησε με την πραγματοποίηση των γραπτών εξετάσεων, στα πρότυπα των εξετάσεων της ΚΕΔ/ΕΠΟ, με θέματα που εστάλησαν από την ΚΕΔ, ώστε να διατηρηθεί το αδιάβλητο των εξετάσεων. Στη συνέχεια έγινε ανάλυση των νέων τροποποίησεων του κανονισμού για το έτος 2017 – 2018, από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης και μέλος της Επιτροπής διαιτησίας κ. Φωτιάδη Γεώργιο, όπου λύθηκαν και πολλές απορίες των διαιτητών.

Μετά το τέλος των γραπτών εξετάσεων και του σεμιναρίου, όλοι οι διαιτητές συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών, στην περιοχή του Οβά για τις αθλητικές δοκιμασίες. Εκεί, οι διαιτητές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ λόγο της πολύ μεγάλης συμμετοχής και δείχνοντας μεγάλη διάθεση και προθυμία, άπαντες ανταπεξήλθαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες των τεστ (75αρια).

Τα γραπτά και αγωνιστικά τεστ πραγματοποιήθηκαν υπό τον έλεγχο και την μέριμνα σύσσωμης της Επιτροπής Διαιτησίας, των κ. Μετσιμενίδη Στέλιου, Ιωαννίδη Χρήστου, Παλάζη Κυριάκου και Φωτιάδη Γεώργιου, συνεπικουρούμενη από τον ειδικό συνεργάτη της Επιτροπής κ. Τσεσμετζή Συμεών. Παρόντες στα αγωνιστικά τεστ ήταν και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών κ. Χατζηπαντελής Αθανάσιος και ο Α’ αντιπρόεδρος κ. Βότσης Κων/νος, δείχνοντας με την παρουσία τους, την απόλυτη στήριξη τους προς την Επιτροπή Διαιτησίας και την Σερραϊκή διαιτησία, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση τους για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου και των γραπτών και αθλητικών δοκιμασιών.

Αξίζει να τονιστεί οτι για πρώτη φορά στην ιστορία της Σερραϊκής διαιτησίας πραγματοποιήθηκαν γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες, όπως και εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους μη αξιολογημένους διαιτητές και παρατηρητές.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διευθυντή του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου κ. Κυριαζίδη Σπύρου, για την παραχώρηση των χώρων για την πραγματοποίηση των γραπτών εξετάσεων και του σεμιναρίου, καθώς στο χώρο του Συνδέσμου Διαιτητών πραγματοποιούνται εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr