Σεβόμαστε τον Ιωνικό-Καμία σκιώδης εμπλοκή σε Ομπόσου απαντά ο Πανσερραϊκός!

Σεβόμαστε τον Ιωνικό-Καμία σκιώδης εμπλοκή σε Ομπόσου απαντά ο Πανσερραϊκός!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΓΣ Πανσερραϊκός | Σέρρες 29 Σεπτεμβρίου 2018

Το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, σέβεται κάθε σωματείο της χώρας μας και τους ανθρώπους των διοικήσεων αυτών, αποφεύγοντας οποιαδήποτε διένεξη, που θα προσέβαλε πρώτα τον ιστορικό σύλλογο μας κι έπειτα τους αντιπάλους μας. Η όποια αντιδικία μεταξύ του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Ομπόσου και μελών της διοίκησης του Ιωνικού, δεν αφορά τον Πανσερραικό.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε μετά από τρεις ημέρες δοκιμών, ενώ η πληροφόρηση που είχαμε για την προηγούμενη ομάδα του, είναι ότι άνηκε στον Παναρκαδικό. Την όποια εμπλοκή και σε τι βαθμό, της ιστορικής ομάδας του Ιωνικού δεν την γνωρίζαμε, ούτε επίσης της οικογένειας Φυλακούρη.

Ως νέοι παράγοντες στον χώρο του ποδοσφαίρου δεν έχουμε καμία διάθεση να δυσφημήσουμε τον Πανσερραϊκό, τον Ιωνικό και τους ποδοσφαιριστές μας,  με τέτοιου είδους ιστορίες. Είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε, με καλή πρόθεση, αρκεί να υπάρχει σεβασμός στο έμβλημα του Πανσερραϊκού, όπου υπηρετούμε, καθώς και στα πρόσωπα μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Νίκος Κατσαβάκης | Έφορος

Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντής

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr