Σεβασμός στον Ερμή αλλά η νίκη στον Λαγκαδά είναι μονόδρομος για τους Ικάρους!

Σεβασμός στον Ερμή αλλά η νίκη στον Λαγκαδά είναι μονόδρομος για τους Ικάρους!

Με στόχο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα οι Ίκαροι ταξιδεύουν αύριο στον Λαγκαδά για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Ερμή σε ένα από τα ενδιαφέροντα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής. Οι Σερραίοι προέρχονται από μια ακόμη ήττα στην παράταση (3 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις) και θέλουν να βάλουν τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους, εκπληρώνοντας τον στόχο της παραμονής.

Ο Κώστας Σίσκος δούλεψε αρκετά καλά με τους παίχτες του καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και θέλει να δει μια καλή εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιάννης Κακιούζης είναι πανέτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση. Και αυτό γιατί ο πολύπειρος παίχτης των Ικάρων την προηγούμενη εβδομάδα απουσίαζε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων (έπαιξε ελάχιστα με τους Μαχητές).

Αντίπαλος της Σερραϊκής ομάδας, μια αξιόλογη και ιστορική ομάδα με αρκετά καλό υλικό, που ωστόσο δεν βρίσκεται στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr