Σαραγόσα: «Παίξαμε καλά για 70′, υπάρχει αλληλοεκτίμηση με τον Αμπασκάλ» Διαβάστε τις δηλώσεις του Ζεράρντ Σαραγόσα μετά το Πανσερραϊκός-Βόλος.

Σαραγόσα: «Παίξαμε καλά για 70', υπάρχει αλληλοεκτίμηση με τον Αμπασκάλ» Διαβάστε τις δηλώσεις του Ζεράρντ Σαραγόσα μετά το Πανσερραϊκός-Βόλος.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ζεράρ Σαραγόσα μετά το Πανσερραϊκός-Βόλος, για το Κύπελλο Ελλάδας,  στην Cosmote TV και τον Κώστα Γκουντούλα.

Ζεράρ Σαραγόσα: 

Απο την πρώτη στιγμή της κλήρωσης, γνωρίζαμε οτι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο, που έχει μια καλή ομάδα. Εμείς αγωνιστήκαμε, με όλες μας τις δυνάμεις. Παίξαμε πολύ καλά για 70 λεπτά αλλά είχαμε ατυχία στον τρόπο που δεχτήκαμε τα γκολ και που σημειώσαμε μάλλον ένα κανονικό γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Θα συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια δυναμική για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν γνωριζόμασταν προσωπικά με τον Γκιγιέρμο Αμπασκαλ αλλά είμαστε και οι δυο Ισπανοί προπονητές, είμαστε νέοι και μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει, γνωρίζω την πορεία του και εκτιμώ την προσπάθεια του, όπως το ίδιο κάνει κι αυτός για μένα.

 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr