Σαν όλα τα άλλα αντιμετωπίζουν οι Ίκαροι το ντέρμπι στην Καβάλα!

Σαν όλα τα άλλα αντιμετωπίζουν οι Ίκαροι το ντέρμπι στην Καβάλα!

Σε ρυθμούς Καβάλας βρίσκονται οι Ίκαροι, οι οποίοι και ολοκληρώνουν την προετοιμασίας τους για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στην τοπική Α.Ε, σε ένα ματς το οποίο ναι μεν είναι ντέρμπι κορυφής, με τις δύο ομάδες να δίνουν τους μάχη για την άνοδο, ωστόσο οι Σερραίοι το αντιμετωπίζουν σαν ένα ακόμη και όπως όλα τα υπόλοιπα, καθώς ο α΄ γύρος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής τώρα ολοκληρώνεται και σίγουρα υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμη για όλους προκειμένου να γίνει ταμείο. Βέβαια αυτό δεν παύει να σημαίνει πως θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη, όπως κάνουν πάντα άλλωστε.

Ο Στέργιος Ποργιόπουλος άλλωστε και στις pre game δηλώσεις του επεσήμανε πως το ματς δεν θα κρίνει κάτι και ούτε έγινε κάτι έξτρα στην προετοιμασία της ομάδας, δίνοντας μικρό προβάδισμα στην Καβάλα και λόγω έδρας, αλλά και λόγω ψυχολογίας, καθώς προέρχεται από ένα σημαντικό διπλό στον Λαγκαδά.

Βεβαίως και οι Ίκαροι νιώθουν δυνατοί, έχουν καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες που τους κρατάνε σταθερά αυτή την στιγμή σε πλεονεκτική θέση στην βαθμολογία και θέλουν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν στο παρκέ, κόντρα σε μία ομάδα που εξ αρχής είχε θέσει ως στόχο την άνοδο, κάτι που προέκυψε στην πορεία για τους “κυανοκίτρινους”.

Πάντως η έξοδος είναι ουσιαστική “διπλή”, καθώς η ομάδα μετά την Καβάλα θα χρειαστεί να παίξει και στην Ξάνθη μία αγωνιστική αργότερα και για αυτό χρειάζεται προσοχή και σύνεση, προκειμένου να έρθει το μέγιστο των βαθμών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr