Σαν σε προπόνηση το Ρούπελ, που έχει πλέον το μυαλό του στον Γυμναστικό !

Σαν σε προπόνηση το Ρούπελ, που έχει πλέον το μυαλό του στον Γυμναστικό !

ΡΟΥΠΕΛ  80-28  ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

 

Μια πάρα πολύ εύκολη νίκη πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής το Ρούπελ, το οποίο συνέτριψε τις Κρηνίδες και έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα. Ένα παιχνίδι, το οποίο πραγματικά δεν αντέχει σε κριτική, αλλά είχε και κάποια αξιοσημείωτα πράγματα, όπως οι 18 πόντοι του Μποζουτσίδη, που αποτελεί ρεκόρ του με την φανέλα του Ρούπελ ή το ίδιο σκορ στα δυο πρώτα δεκάλεπτα (23-03).

Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι παίχτες στην χθεσινή αναμέτρηση, καθώς το ματς κρίθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο με τους παίχτες του Νίκου Κηρύκου να φτάνουν σε άλλη μια νίκη, έχοντας πλέον το μυαλό τους στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Γυμναστικό στις Σέρρες.

Τα δεκάλεπτα: 23-03,46-06,62-16,80-28.

Ρούπελ (Κηρύκος): Παπαδόπουλος 9(2),Γεωργιανός,Μποζουτσίδης 18(4),Κεμανετζής 12,Κεραμιδάς, Τοπολίγκας 7,Πολεμαρχάκης 2,Πεχλιβάνος 2,Χριστοφορίδης,Γιαννάτος 15,Τάσκος 13(1).

Μακεδόνες Κρηνίδων : Σομανίδης 10(2),Κομίδης 11(1),Ευρώπας 2,Γεωργαράκης 2,Μηλιάδης, Παπαδόπουλος 2,Ευρώπας Π. 1.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr