Σαν “σίφουνας” πέρασε η Κάτω Καμήλα από τον Κεραυνό Πέρνης

Σαν "σίφουνας" πέρασε η Κάτω Καμήλα από τον Κεραυνό Πέρνης

Με κεκτημένη ταχύτητα από την επικράτηση της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Ενωση Αλεξανδρούπολης, η Δόξα Κάτω Καμήλας πέρασε σαν σίφουνας από τη Χρυσούπολη και συνέτριψε τον Κεραυνό Πέρνης με 4-2 πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο Πρωτάθλημα. Οι Σερραίοι προηγήθηκαν με 2-0 στις αρχές του β’ μέρους χάρη σε τέρματα των Μπονέρη (43’), Κωνσταντίνου (51’), όμως, ο Κεραυνός Πέρνης αντέδρασε στη συνέχεια φέρνοντας το ματς στα ίσια με τους Κυριακόπουλο (57’) και Μπαντάνη (63’). Η τελευταία λέξη, όμως, ανήκε στη Δόξα, η οποία έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών με σκόρερ τους Σαρέγκο (76’) και Γεράκη (90’).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (Μαλαματάς): Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαρκάκης (81’ Μιμίκος), Καλτσάς, Κωνσταντάρας, Τοπάλης (81’ Παπαδόπουλος), Μαλαμίδης, Τσάκωνας, Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης (46’ Κυριακόπουλος), Γκουτσίδης.
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ (Δουλγέρης): Στόικος, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Τσουλχάη (68’ Μούστα), Ζάντσιος, Κεχαγιάς, Μπίλης, Αηδονίδης (74’ Γεράκης), Μπονέρης (65’ Σαρέγκος), Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου (88’ Πολυχρονίδης).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr