Σαίντ Ετιέν για… Γιαξή!

Σαίντ Ετιέν για... Γιαξή!

Το “SSN” σας είχε μεταφέρει πριν από λίγες ημέρες πως ο Γιαξής πριν καν ιδρώσει την κόκκινη φανέλα είχε δημιουργήσει έναν ντόρο γύρω από το όνομα του που οδήγησε τον Πανσερραϊκό στο να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο στα 16 του και να του δώσει προαγωγή από την Κ17 στην πρώτη ομάδα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και από όσα ανέφερε ο Χρήστος Κοράκης στην συνέντευξη τύπου.

Εκεί μεταξύ άλλων, όταν στάθηκε στο θέμα του νεαρού ποδοσφαιριστή είπε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Σαίντ Ετιέν, μία ομάδα που είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις στην Γαλλία, έχει αναδείξει παίκτες όπως ο Ματουιντί, ο Παγέ, ο Γκομίς και είχε στις τάξεις της και τον Σερραίο Στάθη Ταυλαρίδη.

“Μας πήραν από την Σαίντ Ετιέν για τον Γιαξή. Το αξίζει γιατί είναι φουλ επαγγελματίας και καλός μαθητής” είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κοράκης και επειδή μιλάμε για μία ομάδα του Σαμπιονά και τα μεγέθη… μεγαλώνουν, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να είναι ιδιαίτερο για τον Σερραίο παίκτη, καθώς σίγουρα και άλλες ομάδες θα προστεθούν στην λίστα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr