Σίτσας: “Δύσκολα κόντρα στο Παραλίμνιο για τον Αετό Ορφανού”

Σίτσας: "Δύσκολα κόντρα στο Παραλίμνιο για τον Αετό Ορφανού"

Τον Αετό Ορφανού, που θα έχει πλέον στον πάγκο τον άλλοτε προπονητή ακαδημιών, βοηθό στην πρώτη ομάδα, αλλά ακόμη και πρώτο προπονητή σε κάποια ματς του Άρη, Δημήτρη Σίτσα, αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας ο Απόλλων Παραλιμνίου, με το ματς να γίνεται στο γήπεδο της Ελευθερούπολης. Και αν για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας το ματς θεωρείται βατό, καθώς τα σημάδια που έχει δείξει μέχρι τώρα η ομάδα της Καβάλας δεν είναι και τα καλύτερα, ο έμπειρος τεχνικός ξεκινάει από τα… δύσκολα όπως είπε και ο ίδιος σε δηλώσεις του στο proininews.gr:

“Δύσκολο με το Παραλίμνιο και δύσκολο με την Καβάλα. Τα παιχνίδια που ήταν λίγο βατά και έπρεπε να πάρει η ομάδα περισσότερους βαθμούς δεν τα κατάφερε. Τώρα πρέπει να τρέξουμε. Πάλι… στα δύσκολα. Εύκολα δεν είχα ποτέ”.

Για τον Απόλλωνα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, προβλήματα δεν υπάρχουν, ο Παύλος Δημητρίου έχει ζητήσει σοβαρότητα και νίκη σε κάθε ματς, οπότε θα πάει να παίξει το ποδόσφαιρο του και θα επιδιώξει να πάρει την 4η νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και σίγουρα θα θέλει να εκμεταλλευτεί κάποιο πιθανό στραβοπάτημα της Καβάλας για να αυξήσει και την διαφορά.

 

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Παστιάδης, Χασιώτης (Δράμας)

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr