Σίσκος: “Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά”

Σίσκος: "Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά"

Σε δηλώσεις σχετικά με την εικόνα της ομάδας μετά τον αγώνα με την ΧΑΝΘ προέβη ο προπονητής του Ορφέα Ν.Σκοπού Κώστας Σίσκος μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας.

Πάντα προσπαθούμε από την προπόνηση να καταλάβουν τα παιδιά ότι αυτό είναι το μπάσκετ, κόντρα στην ΧΑΝΘ δεν έχουμε κάνει κάτι πολύ διαφορετικό αλλά είχαμε μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι. Είχαμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει με πολλά έμπειρα παιδιά με παραστάσεις από Α1 και Ευρώπη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια δυστυχώς είναι η απειρία που έχουμε και αυτή μας πάει πίσω, λίγο τα ύψη, λίγο κάτι απουσίες που έχουμε. Με τα λόγια των προπονητών που ανταλλάξαμε σήμερα είναι σαν να έχουμε κερδίσει σήμερα γιατί είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Θα το παλέψουμε γιατί πιστεύω στα παιδιά και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας κατά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια για την συγκέντρωσή, την ενέργεια και την αφοσίωση τους. Πιστεύω πως θα προχωρήσουμε με τον ίδιο ζήλο και ενέργεια και σιγα-σιγά θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr