Σήμερα η προεπιλογή ταλέντων του ΠΑΟΚ, στην ακαδημία Νίκη Χριστός!

Σήμερα η προεπιλογή ταλέντων του ΠΑΟΚ, στην ακαδημία Νίκη Χριστός!

Camp Προεπιλογής Ταλέντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην ακαδημία ποδοσφαίρου Νίκη Χριστός

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με την ακαδημία ποδοσφαίρου ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΣ (μέλος του δικτύου PAOK FC NETWORKS) διοργανώνει το 6ο Camp Προεπιλογής Ταλέντων για τον Νομό Σερρών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Χριστός, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Οι επιλογές των νεαρών ποδοσφαιριστών θα γίνουν απ’το τμήμα σκάουτιγκ των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο Camp Προεπιλογής Ταλέντων έχει ως σκοπό την επιλογή των νεαρών ποδοσφαιριστών απ’ όλο το νομό οι οποίοι και θα στελεχώσουν το Προπονητικό Κέντρο, στο οποίο οι νεαροί αθλητές θα προπονούνται τέσσερις φορές το μήνα υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αντίστοιχη ηλικία.

Το τμήμα σκάουτιγκ των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ θα επισκέπτεται μία φορά το μήνα το προπονητικό κεντρο, ώστε να επιβλέπει την εξέλιξη των παιδιών. Σ΄ αυτές τις επισκέψεις θα υπάρχουν συνθήκες προπόνησης αντίστοιχες μ’ αυτές της Θεσσαλονίκης, δηλαδή θα ακολουθείται το πρόγραμμα προπόνησης που εφαρμόζουν οι προπονητές του ΠΑΟΚ στα Τμήματα Υποδομής. Για οποιαδήποτε πληροφορία και για δηλώσεις συμμετοχής στον υπεύθυνο προπονητή της ακαδημίας Καλαμάρα Νικόλαο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr