Σήκωσε το Champions League Κωφών με τον Π.Ο.Κ ο Θανάσης Ασημώνης! (vid)

Σήκωσε το Champions League Κωφών με τον Π.Ο.Κ ο Θανάσης Ασημώνης! (vid)

Η… απόλυτη ικανοποίηση για τον Θάναση Ασημώνη! Λίγες ημέρες μετά την ανάδειξη του ως κορυφαίος τερματοφύλακας τα τελευταία 10 χρόνια στην διοργάνωση του Champions League Κωφών, η ομάδα του, ο Π.Ο.Κ, έφτασε στην κορυφή και κατέκτησε ακόμη μία φορά το βαρύτιμο τρόπαιο! Έτσι μετά το 2014 στην Σερβία και το 2015 στην Τουρκία, ο Π.Ο.Κ. επέστρεψε. Στον τελικό που έγινε στην Λάρισα, η οποία φυσικά είχε αναλάβει και την όλη διοργάνωση, κέρδισε με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή τους Τούρκους της Ινσταμπούλ που ήταν οι περσινοί πρωταθλητές, απέτρεψε το back2back και πανηγυρίζει.

Είναι λογικό πως η ικανοποίηση είναι διπλή από την στιγμή που η διοργάνωση έλαβε χώρα στην Ελλάδα και οι παίκτες του ΠΟΚ είχαν την ευκαιρία μπροστά στους δικούς τους ανθρώπους να διανύσουν όλη την πορεία προς την κορυφή και να πανηγυρίσουν.

Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΦΩΝ - POK ATHENS 97 -.

Ο ΠΟΚ προκρίθηκε από τον όμιλο του κόντρα σε Αλάνια 1-1(Ρωσία), Γλασκώβη 13-1(Μ.Βρετανία) και Άνκαρα 2-0(Τουρκία), στα προημιτελικά κέρδισε με 3-1 την Σούρντ(Σουηδία), ενώ στα ημιτελικά κέρδισε με 2-1 την Ουέλβα(Ισπανία).

 

Ο τερματοφύλακας από τη Νιγρίτα φυσικά και ήταν βασικός και είχε καθοριστικό ρόλο προκειμένου η ομάδα του να κάνει το βήμα προς την κορυφή και να την κατακτήσει και στην φωτογραφία ποζάρει με την κούπα!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr