“Σάκης Γκόγκας οε, οε, οε…” και για την Καρπερή!

"Σάκης Γκόγκας οε, οε, οε..." και για την Καρπερή!

Στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάκης Γκόγκας, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο νεοφώτιστος στην Γ΄ Εθνική σύλλογος, με τον πολύπειρο επιθετικό να επιθυμεί την παραμονή του στις Σέρρες και για οικογενειακούς λόγους και να το πετυχαίνει μέσω αυτής της συμφωνίας. 

Ο 36χρονος επιθετικός βρίσκει και πάλι τον Παντελή Κρυστάλλη, αυτή την φορά ως τεχνικό διευθυντή-συμπαίκτη, με τους δυο τους να έχουν συνυπάρξει και στον Εθνικό Γαζώρου και το μόνο σίγουρο είναι ότι η επίθεση του Μέγα θα πετάει φωτιές.

Η Καρπερή θα γίνει η 17η ομάδα για τον Σερραίο φορ που πέρυσι συνέβαλλε στην άνοδο του Σκουτάρεως στην Γ΄ Εθνική και στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σακη Γκογκα .Του ευχομαστε υγεία και να πετύχει τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr