Σάββατο 16/12 το Άρης Αβάτου-Απόλλων Παραλιμνίου

Σάββατο 16/12 το Άρης Αβάτου-Απόλλων Παραλιμνίου

Αίτημα αλλαγής ημέρας του αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου απέστειλε προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η ομάδα του Άρη Αβάτου, το οποίο και έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα το ματς να διεξαχθεί μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 16/12 στις 15:00.

Πιο συγκεκριμένα οι Ξανθιώτες μετά από συνεννόηση με τον Απόλλωνα αιτήθηκαν το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή 17/12 στο γήπεδο της Φελώνης, να διεξαχθεί μία μέρα νωρίτερα, καθώς την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένο ακόμη ένα παιχνίδι στην Ξάνθη αυτό του Ορφέα με την Καβάλα αλλά και το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Αβάτου αφού πήρε το “οκ” από τους Σερραίους απέστειλε το αίτημα ζητώντας να γίνει το ματς το Σάββατο, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στο φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια και των δύο ομάδων της πόλης που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική, και όχι μόνο καθώς για την Κυριακή στις 15:00 είναι προγραμματισμένη και η 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

 

πηγή:sportsaddict.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr