Ρούπελ Σιδηροκάστρου: Η επόμενη ημέρα…

Με Κηρύκο στο τιμόνι και την νέα χρονιά !
Σε ρυθμούς μεταβατικής περιόδου βρίσκεται το Ρούπελ, το οποίο συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις του. Η αγωνιστική χρονιά έχει φτάσει εδώ και καιρό στο τέλος της,αλλά το Ρούπελ δείχνει την διάθεση να τρέξει κάποια σοβαρά ζητήματα και να κλείσει γρήγορα εκκρεμότητες.
Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός, ότι το Ρούπελ ανακοινώνει από σήμερα την επέκταση συνεργασίας του με τον προπονητή, Νίκο Κηρύκο, ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα του Σιδηροκάστρου και την νέα χρονιά.
Από εκεί και πέρα, αναμένεται “καυτό” καλοκαίρι αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα υπάρξουν εκπλήξεις στην μεταγραφική περίοδο με στόχο το Ρούπελ να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό και να αφήσει πίσω του την φετινή χρονιά, που κρίνεται μεταβατική.
Συντακτικη Ομαδα ''SSN''
Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr
Recommended Posts

Θετική εικόνα στο πρώτο « φιλικό ξεμούδιασμα» του Πανσερραϊκού!
07 Αυγούστου, 2022

Πανσερραϊκός-Ελασσόνα στο πρώτο φιλικό τεστ (06/08, 18:30)
06 Αυγούστου, 2022

ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Δεν υπάρχει θέμα με την εγγυητική του πρωταθλήματος
04 Αυγούστου, 2022