Ρούπελ και Κηρύκος συνεχίζουν μαζί για τρίτη σερί χρονιά !

Ρούπελ και Κηρύκος συνεχίζουν μαζί για τρίτη σερί χρονιά !

Η παραμονή του Νίκου Κηρύκου στον πάγκο του Ρούπελ έμοιαζε βέβαιη και κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε, αφού η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την παραμονή του 37χρονου προπονητή.

Ρούπελ και Νίκος Κηρύκος θα συνεχίσουν μαζί για άλλη μια χρονιά, στην οποία άπαντες στοχεύουν στον πρωταθλητισμό. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει και αφού ήρθαν οι πρώτες ανανεώσεις (Παπαδόπουλος,Πεχλιβάνος), χθες ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή (Νίκος Γεωργιανός). Σύντομα αναμένεται συνέχεια στην στελέχωση του ρόστερ, καθώς η διοίκηση της ομάδας θέλει να ολοκληρώσει σύντομα τις κινήσεις της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κηρύκο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. 

Ο 37χρονος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δείγμα της καλής χημείας μεταξύ των δυο πλευρών.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας μετά την επέκταση της συνεργασίας.

”  Υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα. Δουλεύουμε μεθοδικά έχοντας κοινό στόχο και όραμα. Φέτος θα μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να βρεθούμε στην τετράδα, αλλά δυστυχώς μας στοίχισε πολύ το κακό ξεκίνημα. Σίγουρα όμως δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την χρονιά αποτυχημένη αν αναλογιστούμε πως πέρυσι η ομάδα αυτή ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν. Θέλω και πιστεύω πως φέτος θα γίνει το βήμα παραπάνω και θα είμαστε στην θέση που μας αναλογεί.

Θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή, καθώς είναι μια ομάδα με λαμπρό παρελθόν στο Σερραϊκό μπάσκετ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δείξει με τις έως τώρα κινήσεις τους ότι θέλουν να επαναφέρουν το Ρούπελ εκεί όπου ανήκει και πιστεύω ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειας, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ρούπελ Σιδηροκάστρου για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr