Ρεπάρει το Παραλίμνιο και παίζει φιλικό με τον Λιθότοπο – Έρχονται ανανεώσεις

Ρεπάρει το Παραλίμνιο και παίζει φιλικό με τον Λιθότοπο - Έρχονται ανανεώσεις

Το προγραμματισμένο του ρεπό θα κάνει αυτή την αγωνιστική στην Γ΄ Εθνική ο Απόλλων Παραλιμνίου και ο Παύλος Δημητρίου για να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση έκλεισε φιλικό με την Δόξα Λιθοτόπου που περιμένει ακόμη την σέντρα στα play off της Επίλεκτης. Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/4.

 

Από εκεί και πέρα η Σερραϊκή ομάδα έχει μόλις δύο παιχνίδια να δώσει ακόμη στο πρωτάθλημα, καθώς μεταξύ αυτών που απομένουν είναι και ένα κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου που έχει αποχωρήσεις και έτσι τα ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας(7/5 εντός) και τη Νάουσα(21/5 εκτός) θα είναι τα τελευταία.

 

Τέλος τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία συζητήσεων προκειμένου να γίνουν οι πρώτες ανανεώσεις στο πλαίσιο του προγραμματισμού για την επόμενη σεζόν. Ο σχεδιασμός προβλέπει την παραμονή του κορμού της ομάδας και των Σερραίων παικτών έμπειρων και μη που μπορούν να δώσουν πολύτιμες βοήθειες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr