Ραντεβού με τους θεσμούς…και την κυβέρνηση επιθυμούν οι ”8”- Ενδιαφέρον απο κυβερνητικούς βουλευτές!

Ραντεβού με τους θεσμούς...και την κυβέρνηση επιθυμούν οι ''8''- Ενδιαφέρον απο κυβερνητικούς βουλευτές!

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η νέα ευρεία, αυτή την φορά, τηλε-διάσκεψη των 8 ομάδων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ο προβιβασμός τους σε καμιά κατηγορία, αφού όλη η Ελλάδα περιμένει την επανέναρξη ή μη των πρωταθλημάτων σε Superleague, Superleague 2 και Football League, για να διαπιστωθεί εάν τελικά θα προχωρήσει η ΕΠΟ σε νέα αναδιάρθρωση, λόγω της πανδημίας του κορωναϊού, που σάρωσε τα πάντα σε όλο τον πλανήτη.

Οι 8 εκπρόσωποι των ομάδων, συμπεριλαμβανόμενου και του πρωταθλητή Πανσερραϊκού, δια της παρουσίας, του Διευθύνοντα συμβούλου Τάσου Καζία, συνομίλησαν άτυπα, για τουλάχιστον μια ώρα και με αρκετούς βουλευτές της κυβέρνησης απο όλη την Ελλάδα, όπου και τους ενημερώσαν για την μετέωρη κατάσταση αυτή την στιγμή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Οι εκπρόσωποι του λαού της «γαλάζιας» παράταξης, έδειξαν μάλιστα ενδιαφέρον, στα όσα άκουσαν και επιθυμούν να βρεθεί μια δίκαιη λύση για το καλό όλων των ομάδων.

Η τηλεδιάσκεψη ολοκληρώθηκε με την απόφαση, να βελτιωθεί κι άλλο η εμπεριστατωμένη πρόταση-αναδιάρθρωσης, που προσυπογράφηκε και που βασίζεται κυρίως στο έγγραφο που είχε στείλει ο Πανσερραϊκός σε όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου την περασμένη Τρίτη, κι έπειτα να μιλήσουν ξανά. Αυτή την φορά όμως παρουσία και του υφυπουργού Αυγενάκη, που δεν έχει δώσει το στίγμα του, ούτε έχει μιλήσει με τους ”8” της Γ’  Εθνικής, απο την ήμερα που η ΕΠΟ ανέστειλε τα πρωταθλήματα της.

Τις τελευταίες 10 ημέρες η διοίκηση του Πανσερραϊκού, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με παράγοντες άλλων ομάδων, απο όλες τις κατηγορίες, μιλά με θεσμικά πρόσωπα φορέων που διοικούν τον Ελληνικό αθλητισμό και φυσικά υπάρχει και η υποστήριξη ορισμένων Σερραΐων βουλευτών της κυβέρνησης, που δεν επιθυμούν άλλους λάθος χειρισμούς στα θέματα του Πανσερραϊκού απο την πολιτεία, μετά και την περσινή αδικία Βασιλειάδη σε βάρος των «λιονταριών».

Όπως όλα δείχνουν, θα συσταθεί επιτροπή εκπροσώπησης των 8 ομάδων της Γ΄Εθνικής, με νομικό εκπρόσωπο τον έμπειρο δικηγόρο, Χάρη Γρηγορίου και αυτή η επιτροπή θα μιλά από εδώ και πέρα με την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς μέχρι να λήξει και το φετινό…σήριαλ της αναδιάρθρωσης!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr