Ρίχνει… μαύρο ο Πανθρακικός!

Ρίχνει... μαύρο ο Πανθρακικός!

Ο αγώνας του Πανθρακικού στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό την περασμένη Κυριακή ήταν ο τελευταίος ενός όμορφου ταξιδιού  που κράτησε μια δεκαετία, στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης προπόνησης που έγινε σε πολύ βαρύ κλίμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ ενημερώθηκαν ότι ο Πανθρακικός κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να συνεχίσει στο πρωτάθλημα. Μάλλον δεν θα προλάβει καν να αγωνιστεί αυτήν την Κυριακή με τον Αχαρναϊκό στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ώστε να αποχαιρετίσει τους λίγους πιστούς οπαδούς του.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS αυτός που ανέλαβε να πει και επισήμως το πικρό μαντάτο στους παίκτες ήταν ο γενικός αρχηγός Χάρης Μαυρομάτης. Τους είπε βέβαια ότι ακόμα οι άνθρωποι της διοίκησης το παλεύουν, αλλά δεν κρύφτηκε και εξήγησε ότι τα πράγματα είναι δύσκολο και το πιο πιθανό σενάριο είναι το τέλος.

Οι παίκτες είναι πλέον ελεύθεροι να αναζητήσουν στο μικρό διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος του μήνα σε άλλες ομάδες την τύχη τους. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την Πέμπτη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές αναφορικά τόσο με την τύχη της ομάδας, όσο και με την τύχη των παικτών που θα μείνουν ξεκρέμαστοι μεσούσης της σεζόν και δεν θα βρουν κάποια στέγη.

Το ρεπορτάζ τρέχει, καθώς γράφεται μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου και το ThrakiSportS έχει αναλάβει το θλιβερό καθήκον, ελλείψει οποιαδήποτε επίσημης ενημέρωσης, να μεταδίδει στο φίλαθλο κοινό της Κομοτηνής και ολόκληρης της χώρας τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων στιγμών μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες της Θράκης.

 

πηγή:thrakisports.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr