Ρίστιτς… 2020 και ένας Αυστραλός στον Πανσερραϊκό!

Ρίστιτς... 2020 και ένας Αυστραλός στον Πανσερραϊκό!

Παίκτης του Πανσερραϊκού μέχρι το 2020(!) θα είναι ο Μποριβόγιε Ρίστιτς, καθώς σύμφωνα με το flnews.gr ο Σέρβος τερματοφύλακας που ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στις Σέρρες και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με τις επιδόσεις του, όσο και με τον χαρακτήρα του θέλει να στεριώσει στην Ελλάδα.

Άλλωστε είχε γίνει γνωστό πως πέρα από την καταγωγή του που έλκει και από την Βέροια λόγω της μητέρας του, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην παραλία της Κατερίνης και δεν θα ήθελε να αναζητά κάθε καλοκαίρι ομάδα.

Αν μη τι άλλο αν όντως ισχύει η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει και την εμπιστοσύνη των “λιονταριών” στο πρόσωπο του γιατί είναι σπάνιο να προσφέρεται τέτοιο συμβόλαιο σε 34χρονο παίκτη.

Την ίδια ώρα ένα άλλο δημοσίευμα του flnews.gr, έχει στείλει στον Πανσερραϊκό τον Αυστραλό Μίτσελ Γουάλεϊ ο οποίος άγνωστο πως, βρέθηκε στις Σέρρες και μάλιστα φαίνεται να συμμετέχει και στις προπονήσεις της ομάδας. Πρόκειται για έναν 18χρονο ο οποίος αγωνιζόταν σε ακαδημίες της πατρίδας του, χωρίς να γίνονται για την ώρα περισσότερα στοιχεία γνωστά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr