Ρίστιτς: “Πρέπει να δίνω το 200%…”

Ρίστιτς: "Πρέπει να δίνω το 200%..."

Ο Μποριβόγιε Ρίστιτς μίλησε μετά το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης, σημείωσε πως για πρώτη φορά έπαιξαν όλες οι γραμμές σωστά, έκανε την αυτοκριτική του για τα προηγούμενα παιχνίδια τόνισε ότι ως πιο έμπειρος πρέπει να δίνει το 200%  για να βοηθάει τους νέους. 
Αναλυτικά:

Πολλά πράγματα άλλαξαν σε λίγο χρόνο για την ομάδα. Νέα διοίκηση, νέοι άνθρωποι που έδωσαν ωραία πράγματα σε μας. Στις πρώτες αγωνιστικές οι επιθετικοί και οι μέσοι βοήθησαν την ομάδα. Σε αυτό το παιχνίδι το κάναμε και εγώ και οι αμυντικοί. Δώσαμε το 100%. Ο προπονητής έφερε επιθετική προσέγγιση και αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που όλες οι γραμμές λειτούργησαν σωστά. Παίξαμε μαζί σαν ομάδα.
Δίνουμε μία υπόσχεση. Θα δίνουμε το 100% εκατό τοις εκατό εγώ και οι αμυντικοί. Μέσα στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα πάει εκεί που αξίζει να είναι. Προσωπικά πρέπει να δίνω το 200%. Πρέπει να προσπαθώ περισσότερο. Έχουμε νέους παίκτες που παίζουν πρώτη φορά στη Football League. Είμαι μεγαλύτερος και αντί για 100% πρέπει να δίνω το 200%. Θέλω να βάζω περισσότερη πίεση σε μένα για να ελαφρύνω τους νεότερους συμπαίκτες, ώστε να αποδώσουν αυτό που μπορούν να αποδώσουν”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr