Ρίστιτς… και με την βούλα!

by SerresSport
Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι επίσημα ο Μπορίβογιε Ρίστιτς, καθώς οι “κόκκινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του με τον ίδιο να ποζάρει μαζί με τον μάνατζερ του μπροστά από το λιοντάρι.
Ο 33χρονος τερματοφύλακας με σημαντική καριέρα στην Σερβία και… παράσημο ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και ευρωπαϊκές συμμετοχές με την Τσουκαρίτσκι ενισχύει σημαντικά την ομάδα στην θέση “1” και αναμένεται να αποτελέσει ιδανική λύση στα χέρια του Παναγιώτη Διλμπέρη. Ο Ρίστιτς έφτασε χθες το βράδυ στις Σέρρες και σήμερα αφού πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις υπέγραψε το συμβόλαιο του.
Πλέον αναμένεται η μπλε κάρτα του από την Σλοβενία, όπου και αγωνιζόταν για να εκδοθεί το δελτίο του, την ώρα που αυτή του Στεφάν Άντριτς έχει κάνει το δρομολόγιο Σερβία-Ελλάδα και έτσι ο παίκτης αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς στην Σπάρτη.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ HIGHLIGHTS
Recommended Posts

Το photostory του αγώνα Πανσερραϊκος – Αβατο
Φεβρουάριος 17, 2019

Εύκολα και άνετα το Παραλίμνιο επικράτησε του Αλέξανδρου Κιλκίς 2-0!
Φεβρουάριος 17, 2019

Γ΄ Εθνική 1ος όμιλος – Αποτελέσματα & Βαθμολογία 19ης αγωνιστικής
Φεβρουάριος 17, 2019