Ρίζος αντί Πεμπέ στην Α.Ε.Νιγρίτας… στο κυνήγι της παραμονής!

Ρίζος αντί Πεμπέ στην Α.Ε.Νιγρίτας... στο κυνήγι της παραμονής!Τίτλοι τέλους στην Α.Ε Νιγρίτας για τον Χρήστο Πεμπέ, καθώς μετά την ήττα από τον Α.Ο Ψωμοτοπίου και με την ομάδα να μπαίνει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της, ο 45χρονος προπονητής υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία και έγινε δεκτή από την διοίκηση.

Ο Πεμπές στο φινάλε της περασμένης σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στην Επίλεκτη Κατηγορία με την ομάδα της Νιγρίτας, ωστόσο δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν αφήνοντας την καθοδήγηση στον πολύπειρο Στέλιο Ρίζο, ο οποίος και αναλαμβάνει την δύσκολη προσπάθεια σωτηρίας στα τέσσερα ματς που απομένουν και αν χρειαστεί σε κάποιο πιθανό μπαράζ.

Ο Ρίζος έχει πλούσια εμπειρία από πάγκους Σερραϊκών ομάδων, έχοντας προπονήσει ομάδες όπως ο Πανσουλιακός, ο Βισαλτιακός, ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης, ο Θρακικός Άνω Μητρουσίου, ο Κοπατσιανός Βέργης, ο Οδυσσέας Αναγέννησης, η Ελπίς Σκουτάρεως, ενώ παλιότερα είχε βρεθεί και στον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Ο Χρήστος Πεμπές παραιτήθηκε από την θέση του προπονητή της Α.Ε.Ν.
Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ν. ευχαριστεί τον κο Πεμπέ για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο.
Νέος προπονητής της Α.Ε.Ν. αναλαμβάνει ο κος Στέλιος Ρίζος”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr