Ράπτης: “Πολεμήσαμε πολλά για να βγούμε – Να μας στηρίξει όλη η Ηράκλεια”

Ράπτης: "Πολεμήσαμε πολλά για να βγούμε - Να μας στηρίξει όλη η Ηράκλεια"

«Μεθυσμένη» και… φλεγόμενη παραμένει η Καρπερή, για την πανηγυρική άνοδο του Μέγα Αλέξανδρου στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στα χρονικά, με τον πρόεδρο των Σερραίων, Δημήτρη Ράπτη, να μιλά στην «ΑRENA PRESS» για τις μοναδικές στιγμές.

Έγραψαν ιστορία οι «κυανέρυθροι», που ήταν συνεπείς στο μεγάλο ραντεβού της Κυριακής στο Σιδηρόκαστρο και δεν έχασαν την ευκαιρία υπέρβασης, με τον πρόεδρο, Δημήτρη Ράπτη (δυο χρόνια στην «κεφαλή», ενώ ήταν και την τριετία 1988-1991) να δηλώνει: «Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία μας από το 1949, είχαμε να επιδείξουμε μόνο μια συμμετοχή στη Δ΄ το 1990. Δεν βιαζόμαστε για σχεδιασμό, προχθές ήμασταν στο τοπικό, πρέπει να ηρεμήσουμε και να το χαρούμε, να γλεντήσουμε. Έγινε η νύχτα… μέρα την Κυριακή, στο χωριό, στις Σέρρες, στην Ηράκλεια, μεγάλο ξενύχτι, με πανηγυρισμούς, σαμπάνιες, Κύπελλα, φωτοβολίδες. Η επιτυχία είναι των παικτών και του τεχνικού τιμ, προπονητή Γιώργου Παπαδόπουλου, τον οποίο δεν έχουμε λόγο να θέλουμε να αλλάξουμε, τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Τσίκου και Άρη Καραμπέτσιου, γυμναστή τερματοφυλάκων. Όλοι οι παίκτες μας, είναι 18-22 ετών, πλην Βλάχου και Γαβριηλίδη, αρκετοί φοιτητές, ταλαντούχοι και καλοί χαρακτήρες. Νεαροί, αλλά δοκιμασμένοι, όχι άπειροι. Τους είπα ότι στη Γ΄ Εθνική θα μείνουν όποιοι θέλουν! Δεν διώχνουμε κανέναν, αυτοί πέτυχαν, το δικαιούνται, απλώς θα κάνουμε συμπληρώματα».

«ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ»

Για να συνεχίσει ο ισχυρός άνδρας της Καρπερής: «Αποδείξαμε ότι το αξίζαμε, ήμασταν πρώτοι εξαρχής, στην κανονική διάρκεια. Απέχαμε 17 πόντους από το Σιδηρόκαστρο, τον αντίπαλο στον τελικό, αλλά στα μπαράζ είναι άλλη διαδικασία. Πολεμήσαμε πολλούς παράγοντες, διάφορα εμπόδια. Στον τελικό είχαμε αξία, θέληση και προσωπικότητα. Όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες της Γ΄ Εθνικής, θα προετοιμαστούμε και θα πετύχουμε, με ατού την επαγγελματική οργάνωση που είχαμε από φέτος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Θέλουμε να μας στηρίξει όλη η Ηράκλεια, είμαστε ομάδα-εκπρόσωπος του Δήμου, δεν εκφράζουμε μόνο το χωριό. Άλλωστε, όπως στα πλέι οφ, και του χρόνου θα παίζουμε στην Ηράκλεια».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr