ΠAN-έτοιμη, η θρυλική ομάδα της ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ για το ”Eργαζομένων”

ΠAN-έτοιμη, η θρυλική ομάδα της ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ για το ''Eργαζομένων''

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση, οι παίκτες της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα εργαζομένων Σερρών, της θρυλικής ΠΑΝ-ΜΑΡΚΕΤ.

 

Με πρωτεργάτη των Τάσο Παναγιώτου, που όταν δεν διευθύνει την επιτυχημένη ομώνυμη επιχείρηση των Σερρών, αρέσκεται να σκοράρει στα αντίπαλα καλάθια και φέτος η  ΠΑΝ-ΜΑΡΚΕΤ έχει στελεχωθεί με το πιο πλούσιο και ανταγωνιστικό ρόστερ.

Μετά το περσινό  treble, η ατόφια Σερραϊκή επιχείρηση-ομάδα, που κατεβαίνει στο πρωτάθλημα, επιθυμεί να κρατήσει τα αγωνιστικά κεκτημένα και να αυξήσει κατά πολύ τα τρόπαια της, που ζαλίζουν, όταν κάποιος κοιτάζει το πλούσιο παλμαρέ της ομάδας.

Από την σχετική πρώτη συνάντηση έλειπε… μόνο ο νέος παίκτης-έκπληξη που αναμένεται να κάνει μεγάλη εντύπωση! Η ΄΄μεταγραφή-βόμβα΄΄ που «απασφάλισε» ο γιατρός Νάσος Παπαδόπουλος… είναι κυριολεκτικά αεροδρομίου και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κατά την αποκάλυψη του σε λίγες ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ της ΠΑΝ-ΜΑΡΚΕΤ με την ΄΄Ρουμελιώτης Delicatessen΄΄, στις 10 Οκτωβρίου.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά στην κεντρική φωτογραφία:

Κακαρίδης-Βρατσίδης-Κυριακίδης-Τσούλκας-Αρχοντίδης-Παναγιώτου-Ζαφειρίου-Υφαντής-Παπαδόπουλος

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr