Π.Σιψής: “Μας στεναχωρεί ο αποκλεισμός – Κοιτάω μόνο το γήπεδο και την ομάδα”

Π.Σιψής: "Μας στεναχωρεί ο αποκλεισμός - Κοιτάω μόνο το γήπεδο και την ομάδα"

Μπορεί η Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ.Σερρών να έχασε στον προημιτελικό κόντρα στην Ε.Π.Σ.Ηρακλείου, αλλά για ακόμη ένα ματς ο Παναγιώτης Σιψής ήταν πρωταγωνιστής, ασχέτως αν δεν βρήκε δίχτυα και δεν θα ήταν υπερβολικό να πει κανείς πως πολλά ζευγάρια μάτια ήταν στραμμένα πάνω του και την Τετάρτη, αλλά και όλη τη σεζόν, από τους σκάουτερς των ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Άλλωστε έχει ήδη κληθεί και στην Εθνική. Ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του, κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες και σημειώνοντας πως κοιτάει μόνο το γήπεδο και την πορεία του Π.Σ. Σέρρες στον οποίον και ανήκει. Αναλυτικά:

“Ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν θα έλεγα ότι ήταν καλύτεροι οι αντίπαλοι, αλλά δεχθήκαμε τα δύο γκολ από δικά μας λάθη. Κάποιος πρέπει να χάσει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά προσπαθήσαμε όλοι πολύ και προπονητής και παίκτες και όσοι είναι γύρω από την ομάδα”.

Για τον αποκλεισμό:

“Σίγουρα μας στεναχωρεί και νομίζω όλα τα παιδιά σήμερα πριν πέσουμε για ύπνο θα το σκεφτόμαστε. Ήταν μία ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τα δώσαμε όλα και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό”.

 

Για την δική του πορεία στις Μικτές, καθώς ήταν το τελευταίο του ματς:

“Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλη την πορεία, απ’ όλα τα χρόνια που ήμουν στις μικτές. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι σήμερα, το είχα συνηθίσει στην ζωή μου, σε κρατάει σε μία εγρήγορση με τα ματς στην Τετάρτη και θα είναι σίγουρα περίεργα την επόμενη χρονιά”.

Για όσα ακούγονται για αυτόν, για τους σκάουτερ που ήταν εκεί να τον παρακολουθήσουν και το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων:

“Το αφήνω στην άκρη. Κοιτάω μόνο το γήπεδο και απ’ έξω ας γίνεται ότι θέλει. Δεν με επηρεάζει. Το μυαλό μου είναι στην ομάδα μου που βρήκε ρυθμό στα play off, πάμε καλά και θα τα δώσουμε όλα μέχρι το φινάλε”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr